ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Geites familjesorg i jul – nu berättar hon: ”En del sorg”

14 dec, 2022 
Sofia Geite
Nyhetsmorgon-profilen Sofia Geite förlorade sin pappa tidigare i höstas.
Nu berättar hon om känslorna kring att fira den första julen utan sin kära far.
Annons
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegornaBrand logo
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Saknaden efter dina dagliga sms, godnatt-samtal, din support, dina tågresor till Stockholm, din outtröttliga leklust som du visade barnen, dina kramar och dina stolta föräldraögon, i precis allt jag och min familj tog oss för, är enorm”, skriver Sofia på Instagram.

Första julen utan sin bortgångna pappa – Sofias egna ord

Nu är juletider här och att fira de första högtiderna utan sina nära och kära kan vara tufft. Sofia berättar i en intervju med Hänt att de kommer hålla fast vid traditionerna men att det blir en annorlunda jul utan sin kära pappa.

Annons

– Det blir lite annorlunda i år, min pappa gick bort för 3,5 månad sedan. Så det blir som vi alltid brukar göra men det kommer ju bli väldigt annorlunda såklart. Men jag kommer åka ner till mitt barndomshem som vi alltid gör dagen före. Och ha de traditioner som vi alltid haft, men det kommer ju bli jätte annorlunda förstås.

Sofia, maken Johan Edlund och de två döttrarna Elsa och Ester beger sig alltså iväg för att fira jul tillsammans med familjen i hennes barndomshem tillsammans med sina fyra systrar som alla varit ett stort stöd för varandra under den tuffa tiden.

– Så får vi väl se hur det känns sen, det kanske kommer några nya traditioner och nya minnen. Men jag har fyra systrar så vi är ju en stor familj som tar hand om varandra så det känns fint, mitt i allt, säger Sofia till Hänt och fortsätter:

– Det blir fint tror jag, vi är beredda på att det kan bli tufft. Men fint.

Då är Sofia Geite tillbaka på Nyhetsmorgon – efter julledigheten

Sofias föräldrar är skilda sedan över 30 år tillbaka i tiden och hennes bonusföräldrar och mamma är bosatta i Söderköping respektive Norrköping och hon berättar för Hänt att hon kommer att hinna träffa alla under sina lediga dagar i jul.

Hon berättar att hon kommer att vara ledig från Nyhetsmorgon på julafton och juldagen – men på annandagen är hon åter i rutan. Sofia ser fram emot en gemensam jul med familjen trots att hon är beredd på en hel del sorg.

– Det blir en del sorg men mycket glädje också, fina minnen och tid med familjen och blandat med världens bästa jobb, säger Sofia till Hänt.

FOTO:TV4

Annons