LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Smails nya kärleksbesked – har flyttat ihop med Emma

23 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Nu har "Paradise hotel"-paret Smail Alihodzic och Emma Hellström flyttat ihop och blivit sambor. – Det är mycket kärlek i hemmet, säger Smail Alihodzic.
Annons

Ingen som följer årets “Paradise hotel” kan ha missat att deltagarna Smail Alihodzic, 26, och Emma Hellström, 24, funnit varandra. Framför kamerorna i dokusåpan har de både haft sex och förklarat sina känslor för varandra. Och på hemmaplan i Sverige har romansen minst sagt fortsatt att blomstra.

För tre veckor sedan avslöjade Smail att han och Emma planerade att flytta ihop. Och nu har paret gjort slag i saken. I en ny video på sin Youtube-kanal råkar Smail nämligen försäga sig och avslöjar att Emma numera bor i hans lägenhet i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi tänker typ samma, det kanske blir så när man bor ihop… Oj, där försa jag mig ju. Men skitsamma, då kan vi ju droppa det, säger Smail i videon och fortsätter:

– Emma har flyttat in här. Hon bor officiellt med mig och vi är nu sambor. Det är så jävla nice.

“Paradise hotel”-paret avslöjar i videon att de har bott tillsammans i Smails lägenhet under ett par veckor, men att de redan nu planerar att flytta till en större bostad ihop.

Annons

– Jag har bott i den här lägenheten i två månader och Emma i några veckor. Men i dagarna ska vi dra och kika på en annan lägenhet här i stan, som är ännu större. Det som är nice med att flytta till en ny är ju att vi båda kommer att ha bott där från dag ett, säger Smail och fortsätter:

– Om vi är där från dag ett tillsammans så känns det ännu mer som vårt. Då blir det mycket kärlek i hemmet. Och det är nice.

Stort grattis önskar Hänt!

Foto: IBL

Annons