LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Smail om nya planen med Emma – vill flytta ihop

05 okt, 2017 
Jonatan Berggren
Smail Alihodzic och Emma Hellström fann varandra i Paradise Hotel. Nu planerar de för framtiden.
Annons

Säsongens hetaste kärlekspar i Paradise Hotel har tveklöst varit Smail Alihodzic, 26, och Emma Hellström, 24. I programmet kunde de vare sig hålla känslor eller fingrar i styr särskilt länge och efter inspelningen var över har de fortsatt ses och verkar bli mer kära för var dag som går.

I början ville de hålla relationen hemlig, men paret syns allt mer i varandras sociala medier och i dagarna kom Emma på besök till Stockholm. Hon fick bland annat följa med och prova ut Smails nya säng, vilket han kommenterar kärleksfullt i sin senaste vlogg med titeln “Ska jag och Emma flytta ihop??!”.

– Jag vill att Emma ska testa den också, för förhoppningsvis kommer hon spendera en hel del tid i den, säger Smail.

https://www.instagram.com/p/BZ3-tD6H69r

Emma bor än så länge i Göteborg, men om PH-profilen får välja blir det snart ändring på det.

– Jag försöker få henne att stanna för alltid, avslöjar Smail i klippet.

För Paradise Hotel-fans är Smail ett välbekant ansikte. Han dök upp i programmet första gången 2014, blev känd som den säsongen stora player och har sen dess synts i bland annat “För känd för kärlek” där han försökte hitta en flickvän. Föga anade han då att kärleken fanns där allt en gång började.

Hela gänget i Paradise Hotel 2017:

Foto: IBL, YouTube

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons