LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om trekanten i Paradise Hotel – därför stoppades den

10 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Smail Alihodzic har under sin tid i Paradise Hotel varit aktiv i sänghalmen, och denna säsong är inget undantag. I kvällens avsnitt får han med sig Isabelle Hambe och Gabriela Falkenström på en trekant, men det går inte riktigt hela vägen då någonting sätter stopp för aktiviteten.
Annons

Smail Alihodzic, 26, gör sin andra säsong i årets ”Paradise Hotel” där vi ser många bekanta ansiktet dyka upp. Någonting som Smail tagit med sig från förra säsongen han var med, är hans sätt att spela. Han gör allt för en plats i finalen. Men en annan sak som upprepar sig för Smail är hans aktiviteter i sänghalmen. Redan när han deltog i programmet 2014 hade han nämligen en trekant med två andra deltagare på hotellet.

I kvällens avsnitt går Smail till sängs med Isabelle Hambe, 23, och Gabriela Falkenström. När de ligger i sängen kommer Smail med förslaget om en trekant och tjejerna är båda positiva till det. Men för att krydda till det lite väljer de att springa och hämta tältet som finns i hotellets samlingsrum och sedan kryper de in alla tre. Men härifrån snuvas tittarna på sanningen, då de inte får se vad som egentligen händer inne i tältet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vad som hände i tältet stannar i tältet, säger Isabelle skämtsamt till Hänt.

Men sanningen är att trekanten aldrig blev av, och det var Smails snopp som satte stopp för den.

– Vill du höra sanningen? Jag var hyfsat packad och kåt. Men när jag kände på den så tänkte jag ganska snabbt AH HELL NOOOO. Jag var nog inte redo för den och kände att jag ville kunna gå normalt dagen efter, säger hon.

Innan Isabelle hade känt efter i Smails byxor var hon positivt inställd till trekanten och tänkte att det var en bra idé, något som sen alltså ändrades.

– Jag hade haft en väldigt händelserik och frustrerande vecka och tänkte, ja men det här är lösningen på min stress. Men NOPE, inte värt det.

Men Isabelle vill dock betona att hon inte har något emot Smail, och att händelsen inte heller är något som påverkat hennes relation till Smails flickvän Emma.

– Emma är en lyckligt lottad tjej, säger Isabelle och syftar till Emma Hellström, 24, som idag är tillsammans med Smail.

SE OCKSÅ: Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: “Var stickigt”

Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: "Var stickigt"Brand logo
Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: "Var stickigt"

Foto: Tv3

Annons