LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Släkting försöker sälja bild på Bobbi Kristina – liggandes på sin dödsbädd

08 jul, 2015 
AvOla Brising
Pappa Bobby Brown kräver rättvisa. Men ingen vet vem i familjen som försöker sälja en bild av Bobbi Kristina på hennes dödsbädd.
Annons

Den 31 januari i år hittades Whitney Houstons och Bobby Browns, 46, dotter Bobbi Kristina Brown, 22, livlös i badkaret i sitt hem i Georgia, USA. Hon hade tagit en överdos och fördes direkt till sjukhus där hon placerades i konstgjord koma. Men i slutet av juni verkade det som om familjen Houston-Brown hade gett upp hoppet om att Bobbi Kristina någonsin ska vakna igen eftersom de meddelande att hon flyttat till ett hospice, ett hem för döende.

– Vi tackar alla för deras stöd och böner. Hon är i Guds händer nu, sa familjen i ett uttalande.

Bobbi Kristina har flyttats till ett hem för döende. Foto: Stella Pictures
Bobbi Kristina har flyttats till ett hem för döende. Foto: Stella Pictures

Men Bobbi Kristina får ingen lugn och ro ens innan hon ska dö. Den 2 juli meddelade sajten TMZ  att de erbjudits, men tackat nej till att köpa, ett foto av henne liggande på sin dödsbädd. Enligt sajten syns även en kvinna stå över Bobbi Kristina på bilden. De sa att både kvinnan och personen som tagit bilden ska tillhöra familjen.

Annons

Några dagar senare rapporterade tidningen Daily Mail att släktingen försökte sälja bilden till amerikanska medier för över 800 000 kronor. Försöken till att sälja bilden har gjort Bobbi Kristinas pappa Bobby Brown rasande. När  TMZ träffar honom på flygplatsen i Los Angeles säger han:

– Jag kräver rättvisa.

Bobby Brown Visits Bobbi Kristina In Hospice Care
Bobby Brown vid ett besök hos Bobbi Kristina på Peachtree Christian Hospice i Georgia. Foto: Stella Pictures

Redan dagen efter att uppgifterna om att den låg ute till försäljning kommit ut skrev Bobbi Kristinas faster Leola Brown på Facebook:

“Du tog den här bilden och tänker att du ska tjäna lite pengar på den … Och det är allt! Gissa vad?? Jag kommer att göra det själv om ingen annan tar tag i det – DU kommer att bli avslöjad.”

Bobbi Kristina som liten med mamma Whitney. Foto: Stella Pictures
Bobbi Kristina som liten med mamma Whitney Houston. Foto: Stella Pictures

Fastern vill gå så långt som att låta alla som hälsat på Bobbi Kristina sedan slutet av januari genomgå ett lögndetektortest.

“Du kommer inte kunna betala dig ur det här! Du kommer inte få göra samma sak med mitt brorsbarn som du gjorde mot Whitney! Alla vet vem du är! Vi är inte dumma.”

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons