LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hoppet är ute för Bobbi Kristina – har flyttats till hem för döende

25 jun, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Den 31 januari i år hittades kändisdottern Bobbi Kristina Brown livlös i badkaret. Nu är hon "i Guds händer" enligt familjen.
Annons

I slutet av januari i år hittades Whitney Houstons och Bobby Browns, 46, dotter Bobbi Kristina Brown, 22, livlös i badkaret i sitt hem i Georgia, USA. Hon hade tagit en överdos och fördes direkt till sjukhus där hon placerades i konstgjord koma. Sedan dess har turerna kring hennes sjukdomstillstånd varit många. Vissa har hävdat att hon är på bättringsvägen, medan andra sagt att hoppet är ute.

Bobbi Kristina Brown
Bobbi Kristina hittades livlös i sitt badkar efter en överdos. Foto: Stella Pictures

Nu verkar det som att familjen Houston-Brown gett upp hoppet om att Bobbi Kristina någonsin ska vakna igen. Igår kom familjen med ett uttalande om att hon flyttat till ett hem för döende, ett hospice.

Annons

– Trots fantastisk sjukvård på flera anläggningar har Bobbi Kristina Browns tillstånd fortsatt försämras. Från och med i dag har hon flyttats till hospice. Vi tackar alla för deras stöd och böner. Hon är i Guds händer nu, säger familjen.

 Whitney Houston och  Bobbi Kristina Brown
Whitney Houston dog av en överdos 2012. Foto: Stella Pictures

Bobbi Kristinas överdos är misstänkt likt den hennes mamma Whitney Houston dog av 2012, då hon hittades död i sitt badkar, endast 48 år gammal.

Efter mammans dödsfall eskalerade Bobbi Kristinas drogmissbruk som hon startat redan i unga tonåren.

Annons

– De senaste två åren umgicks hon med en massa galningar. De var vilda och oansvariga, skriver författaren Ian Halperin i boken “Whitney & Bobbi Kristina: the deadly price of fame”.

Bobbi Kristina Brown och Nick Gordon.
Nick Gordon sågs också som Bobbis styvbror eftersom han växte upp hos familjen Houston. Foto: Stella Pictures

Bland annat har Bobbi Kristinas make Nick Gordon, 25, fått skulden för överdosen. Han var också den som hittade henne livlös i badkaret i januari.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons