TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skrällbeskedet: Tidigare vinnaren får ny chans i Biggest Loser 2018

27 mar, 2018 
Malin Ljung
Den ena kom tvåa, den andra vann hemmafinalen. Nu bildar de par och deltar i Biggest Loser 2018.
Annons

Den 9 april startar den nya säsongen av Biggest Loser 2018. Men till skillnad från tidigare år så kommer två av deltagarna som bildar par vara mer än igenkända av tv-tittarna. Det är nämligen två personer som tidigare varit med i Biggest Loser och skördat stor framgång.

Den första personen är Michael Sjögren, 49, som 2012 slutade som tvåa i programmet, efter att ha gått ner totalt 71 kilo. Kort efter programmet började dock vikten att öka, och i vintras bröt han ihop i programmet “Biggest Loser – vad hände sen?” när han pratade om tiden efter programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den första veckan efter finalen gick jag väl up 15 kilo, det var all vätska man fick tillbaka, så viktuppgången gick fort. Tråkigast av allt var att jag fick körtelfeber efteråt så då kunde jag inte träna alla, fick panik och började banta hårdare. Jag drog ner kalorierna ännu mer och då ställde sig kroppen i försvar, så då gick jag upp istället, sa han då.

Annons

I nya säsongen av “Biggest Loser” kommer Michael Sjögren att bilda par med ännu en gammal deltagare, nämligen Bartosz Komeda, 36, som vann hemmapriser i programmet 2014.

Duon kommer att tävla mot sex andra par, varav en av deltagarna är tävlingens yngsta någonsin. Nämligen17-årige Ibrahim Rather.

Mikael Hollsten är tillbaka som tränare, och han får i år sällskap av ett nytt ansikte – Pischa Strindstedt. Programledare för programmet är Anna Brolin.

Här är alla deltagare i Biggest Loser 2018 som sänds i Sjuan:

FOTO: TV4

Annons