LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Martin Stenmarcks nya kärlek – skillnaden mot Hanna Hedlund

07 feb, 2023 
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund
Martin Stenmarck har bekräftat att han funnit kärleken på nytt sedan skilsmässan från Hanna Hedlund.
Det finns ett tydligt tecken på att relationen med Martins nya partner skiljer sig markant från äktenskapet med Hanna Hedlund.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Martin Stenmarck, 50, och Hanna Hedlund, 48, var länge ett av kändisvärldens populäraste par. Men under 2021 kom plötsligt beskedet om att en skilsmässoansökan var inskickad.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det… Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”, skrev paret på Instagram då.

Martin Stenmarcks stora kärlekslycka efter skilsmässan

Sedan dess har mycket hänt i de tidigare makarnas liv. De har flyttat isär, lever ett varannan vecka liv med sina gemensamma barn och Martin har dessutom funnit kärleken på nytt.

Det var när Martin gästade programmet Halv tre med Lotta Bromé som han avslöjade den stora nyheten. När Lotta frågade Martin om hans relationsstatus svarar han:

Annons

– Om jag är singel? Inte riktigt längre.

Han berättar sedan att han är kär men att han håller personen hemlig.

– Jag har någon som jag tycker om, sa han.

Cirka tre månader har nu gått sedan Martin avslöjade sin nya relation men än har han inte visat upp sin nya partner på varken sociala medier eller offentliga tillställningar.

Under Martin och Hannas äktenskap syntes Martin relativt ofta på premiärer och evenemang där han och Hanna fångades på vimmelbilder. Men den nya kärleken har Martin verkligen valt att hålla privat. Det återstår helt enkelt att se när Martin väljer att visa upp kärleken för första gången.

Hanna Hedlunds kärleksliv efter skilsmässan

Hanna har däremot inte träffat någon, i alla fall inte vad hon berättat öppet om. När Hänt träffat Hanna under en premiär i höstas berättade hon om sitt beslut för kärlekslivet.

– Eftersom jag har varit så öppen med mitt kärleksliv i 22 år, så tänker jag att från och med nu ska jag vara lite mer privat. Så jag passar på den, sa hon då med glimten i ögat.

Hanna har däremot varit på dejt, det bekräftade hon nyligen i sin podd.

Hänt har sökt Martin Stenmarck för en kommentar.

FOTO: TT

Annons