ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds avslöjande efter skilsmässan – bekräftar lyckan: "Dejt"

08 dec, 2022 
Hanna Hedlund
Skilsmässan är klar och Hanna Hedlund är inte längre gift med Martin Stenmarck.
Nu bekräftar hon i podcasten Å andra sidan att hon har börjat dejta.
– Jag säger ja till livet så får vi se vad som händer, säger Hanna.
Annons
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett par. Men i juni förra året kunde de gemensamt berätta att de valt att gå skilda vägar. Vid tidpunkten hade ex-paret redan bott ifrån varandra i ett halvår, det förklarade de i inlägget på Instagram där skilsmässan offentliggjordes.

Hanna Hedlund bekräftar att hon träffar någon: ”Ska på dejt”

Sedan dess har Hanna varit hemlighetsfull gällande sitt kärleksliv men nu avslöjar hon att det händer grejer. I podcasten Å andra sidan som Hanna driver tillsammans med Jessica Wahlgren, 47, delar hon nu med sig av en uppdatering om hennes kärleksliv.

– Jag har inte gått med i Tinder men jag kanske ska på dejt. Jag kanske ska på dejt, så det får väl bli mitt nya här nu. Nu är alla pappren klara, jag är skild hos Skatteverket och jag tycker jag att jag börjar lära känna mig själv så pass bra nu så jag kan tänka mig att lära känna nya människor. Jag säger ja till livet så får vi se vad som händer, säger Hanna.

Jessica Wahlgren frågar Hanna om när hon senast var på en dejt, men det vill vännen inte berätta.

Martin Stenmarcks nya relation – lyckan med flickvännen

Vad spännande för Hanna att dejtandet är i full gång. Även Martin har gått vidare efter skilsmässan. Nyligen bekräftade han nämligen sin nya relation.

– Jag har någon som jag tycker om, sa Martin när han gästade Lotta Bromés program Halv tre med Lotta Bromé.

Under samma intervju slog Martin fast att han inte längre anser sig som singel utan idag har en flickvän. När Hänt nådde Martin strax efter uttalandet ville han inte kommentera mer gällande relationen.

”När det kommer till familj och barn så håller jag det privat”, skev han då i ett meddelande till Hänt.

Hänt har sökt Hanna Hedlund.

FOTO: TT

Annons