LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skandalen på Farmens efterfest avslöjad – talar ut om hånglet: ”Flera”

18 mar, 2024 
Efter Farmen-finalen var det fest och firande som stod på agendan.
Efterfesten höll på långt in på småtimmarna och det blev minst sagt händelserikt...
– Ja det vete fasen om jag kan berätta. Men jag kan väl säga att det var en deltagare som var rätt bra i gasen, säger vinnaren Levin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”Brand logo
Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”

Efter en otroligt rafflande Farmen-final var det till slut Levin Larsson, 33, som fick titulera sig som vinnare och kamma hem en vinstsumma på en halv miljon kronor.

Efter det firades det rejält och deltagarna bar sig av till produktionens läger, som ligger några hundra meter bort från Tinget. Där fanns allt man kunde önska sig, öl, vin, snacks, hamburgare och tobak.

– Produktionen hade ordnat jättefint i deras base-camp där de bor. All personal var med, Wincent, Anna, hela produktionen och alla gamla deltagare. Det var grymt kul och de hade tagit massa kort på oss under sommaren som de hade hängt upp, säger Levin i en livesändning med Hänt.

Levin avslöjar detaljerna om Farmen-efterfesten

När Hänt når Levin kan han berätta mer om efterfesten och vad som hände sedan.

Annons

– Det var riktigt, riktigt roligt. Det var mycket roligare än den för två år sedan när jag var med. När jag var med i Farmen förra gången var det många i produktionen som var gamla i gemet liksom men nu när jag kom tillbaka hade det väl varit lite generationsskifte. Så det var inte så många utav de gamla kvar utan det var många nya, yngre personer som jobbar i teamen, säger han och tillägger:

– Så det gjorde att det blev mycket bättre drag.

Finalen var, passande nog, på en lördag och vid 23-tiden kom det en buss som körde hela gänget till Jönköping.

– Så då följde ju massa personer från produktionen med in till Jönköping och så gick ju vi ut på krogen där och festade som fan. Vi var tillbaka på hotellet vid halv fyra på morgonen, säger han till Hänt.

Skandalen på efterfesten – deltagare ville hångla med produktionen

Med andra ord blev det en sen och blöt kväll och deltagarna hade väldigt kul.

Annons

Var det något galet som hände på efterfesten?

– Ja det vete fasen om jag kan berätta. Men jag kan väl säga att det var en deltagare som var rätt bra i gasen och försökte hångla med flera i produktionen. Men jag kan inte säga vem det är…. Då blir det ett jävla liv och det vågar jag inte, säger Levin och brister ut i skratt.

Spännande! Hade du öga för någon i produktionen?

– Nja, eller jo det är väl klart man hade men inget som blev något så. Det var en tjej som var tillsammans med en kille i samma kamerateam, dom kom jag riktigt nära. Men vi blev bara väldigt nära vänner.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons