Simon Sköld visar upp smärtsamma skadan under TV4-inspelningen

Simon Sköld visar upp skadan på handen från inspelningarna av Fångarna på fortet på Fort Boyard
Simon Sköld tävlar i Fångarna på fortet för andra gången och inspelningarna är i full gång på Fort Boyard i Frankrike, men det verkar ha gått riktigt illa för Simon som visar upp sin skada på Instagram.
Annons

Simon Sköld, 32, blev ett välkänt ansikte i Sverige när han blev tillsammans med författaren Camilla Läckberg, 44. De blev ett par för ungefär fem år sedan och förlovade sig något år senare.

Paret gifte sig på sitt landställe på Måsholmen i Norrtälje 2017 och har dottern Polly Läckberg Sköld, 3, tillsammans.

Camilla har också tre barn till från tidigare äktenskap. Dottern Meja, 15, och sönerna Wille, 17, och Charlie, 10. Tillsammans med sina före detta män har Camilla bildat en enorm bonusfamilj där de har god kontakt och umgås flitigt som en enda stor familj.

Annons

Men redan innan Simon träffade deckardrottningen och blev en del av familjen var han framgångsrik inom kampsportvärlden, vilket började när han som 14-åring provade karate. Bara två år senare tog Simon sitt första SM-guld och sedan dess har han tagit flera SM- och internationella medaljer i karate.

Annons

Så småningom började 32-åringen med Jujutsu, även där var han framgångsrik och med tiden började han utöva Mixed martial arts, eller MMA som det oftast kallas.

Idag är Simon en professionell MMA-fighter och arbetar också som personlig tränare.

”Fick ta fram kniven”

Simon Sköld har medverkat i flera tv-program genom åren. Innan han träffade hustrun Camilla, syntes han bland annat i Slå han på käften på SVT, vilket var en dokumentärserie från 2013 som följde honom och två andra MMA-utövare i deras karriärer.

Två år senare tävlade han i Let’s dance på TV4 där han slutade på åttonde plats.

2016 reste Simon och Camilla till Frankrikes atlantkust, närmare bestämt till Fort Boyard för att tävla i TV4:s Fångarna på fortet tillsammans med Jenny “Kitsune” Adolfsson.

Annons

Till hösten vankas en ny säsong av Fångarna på fortet och Simon Sköld kommer göra comeback i programmet.

På Instagram story har Simon lagt upp videoklipp från inspelningarna av tävlingsprogrammet, där han umgås med årets Let’s dance-stjärnor Sigrid Bernson, 30, och Robin Bengtsson, 29,

Simon har även publicerat en bild på sig själv från Frankrike i sitt Instagramflöde och på den syns han med en omlindad hand.

Simon Sköld visar skadan från Fångarna på Fortet

”Hur det gick de får ni se när programmet sänds men hårt vart de! Doktorn fick ta fram kniven. Men handen sitter kvar och jag överlever”, skriver Simon Sköld och fortsätter:

”Sjukt kul och lovar er att ni inte vill missa detta programmet”.

Annons

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…