LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckbergs avtal med Simon Sköld – så mycket pengar får han

09 feb, 2024 
Camilla Läckbergs avtal med Simon Sköld
Simon Sköld och Camilla Läckberg skrev på ett äktenskapsförord när de gifte sig 2017.
Men några år senare tillkom ett gåvobrev – som gör att maken går långt ifrån lottlös ifall de går skilda vägar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Över tio år har passerat sedan Simon Sköld, 36, och Camilla Läckberg, 49, hittade varandra. Det var på ett event för författaren och kemi uppstod medelbart mellan dem. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och 2017 blev de äkta makar. De har dessutom dottern Polly, 7, ihop.

Det har dock inte bara varit guld och gröna skogar för Simon och Camillas del. Många var skeptiska till deras relation till en början, på grund av åldersskillnaden.

Karin Törnblom/TT

Då märker Camilla Läckberg av åldersskillnaden med Simon

Både Simon Sköld och Camilla Läckberg upplevde att det fanns en hel del kritiker i deras närhet när de träffades. Men faktum är att de själva inte märker av att det skiljer 13 år mellan dem speciellt ofta.

Annons

”Bara när vi pratar om vilka barnprogram vi såg som små”, har Camilla tidigare skrivit på Instagram om saken.

Och Simon kan bara instämma. Han var bara 27 år gammal när han träffade Camilla.

”På pappret såg de nog ut som om vi hade allt emot oss, men så bra det blev”, har han skrivit om relationen.

Så var Simon Sköld och Camilla Läckbergs bröllop

Bröllopet var såklart rejält kändistätt och påkostat. Året var alltså 2017 och gästerna trodde att de skulle komma på en helt vanlig fest. Men när Camilla visade sig i en brudklänning och slöja förstod de att så inte var fallet.

Med på gästlistan fanns bland andra Samir Badran, Anja Pärson, Nanne Grönvall, Lina Hedlund och Sofia Wistam. Vigselförrättare var ingen mindre än författaren och föreläsaren Mia Törnblom.

Annons

Camilla och Simon nöjde sig dock inte med ett bröllop. På bröllopsresan till New York, i USA, blev det ännu en ceremoni.

Eero Hannukainen/TT

Gåvobrevet i äktenskapet – så mycket får Simon av Camilla

Hänt har nu begärt ut makarnas äktenskapsförord som de skrev på 2017. I detta står det att de inte delar upp sina förmögenheter och tillgångar om de skiljer sig.

Men 2021 la Camilla Läckberg och Simon Sköld till ett gåvobrev i sina äktenskapshandlingar. I detta står det att författaren ger sin man en procent av lägenheten på Södermalm. Det kanske låter som en liten present men det motsvarar faktiskt hela 235 000 kronor!

Bara några månader senare valde Camilla och Simon att sälja den enorma etagevåningen i Stockholm. De bor numera i en villa i Enskede som de verkar trivas väldigt bra i.

Det är långt ifrån den enda bostaden som familjen kan husera i. Simon Sköld och Camilla Läckberg har dessutom ett semesterhus i Alicante, i Spanien, och så har de ju även det omskrivna landstället Villa Lumos.

FOTO: TV4 play

Annons