hänt exklusivt

Camilla Läckbergs flytt till miljonvillan – avslöjar bakslaget

CAMILLA LÄCKBERG

Camilla Läckberg har två olika boenden. Villan i stan och landstället Villa Lumos i skärgården.
Nu berättar hon om bakslaget.
– Vi har grävt upp hela bakgården, säger hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckbergs spontana husbilsköp
0:47

Efter reklamen: Camilla Läckbergs spontana husbilsköp

(0:47)

Slå på ljud

Det var i början av 2021 som deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, och maken Simon Sköld, 35, köpte ett alldeles fantastiskt sekelskifteshus precis vid vattnet i Tyresö. De sålde då sin lyxvåning på Södermalm för att flytta in i den nya pärlan Villa Lumos.

Men sedan dess har det varit lite olika bud. Till en början verkade planen vara att bo permanent i Villa Lumos, men efter ett tag bestämde de istället att lägga vantarna på en villa i Enskede i södra Stockholm.

Tack för alla gratulationer till vår flytt. Många frågar om Lumos. Självklart skulle vi vilja bo där heltid, men logistiken för det skulle bli för omständigt i vardagen. Därav kom valet att sälja lägenheten och flytta tillbaka till Enskede. Närmare och smidigare för alla och gör det lättare att vara mer på Lumos där vi kommer att hamna på heltid i framtiden som det ser ut”, förklarade Simon.

Camilla Läckberg om Villa Lumos: ”Vi skriver om posten”

När Hänt träffar Camilla på Micael Bindefelds bokrelease Mannen myten minglet berättar hon om glädjen med Villa Lumos och vad huset egentligen används för.

– Vi är ju där året runt, vi firar ju jul och är där så mycket helger vi kan. Men på somrarna flyttar vi ju ut, så direkt efter skolavslutningen, typ samma eftermiddag så lastar vi bilen full och så drar vi ut och så bor vi där. Vi skriver om posten, så mycket flyttar vi ut.

Sedan köpet av Villa Lumos har Camillas följare på Instagram fått följa resan på mycket nära håll. Bland annat har de gjort en omfattande renovering och när Camilla visade upp resultatet var det starka reaktioner.

Camilla Läckbergs bakslag med huset: ”Ren tråkighetsfaktor”

Men även om allt går som på räls med Villa Lumos så är det desto jobbigare på hemmaplan. Nu berättar Camilla om bakslaget.

– Nu har vi grävt upp hela bakgården, så nu är det lite lervälling, men vi trivs superbra och ungarna trivs jättebra i huset, så ja vi har installerat oss bra där, säger hon till Hänt.

Varför har ni behövt gräva upp hela bakgården? Ska ni bygga en pool?

– Nej vi har pool. Men vi behövde bygga om däcket på baksidan, lite sådär konstruktionsgrejer. Så ren tråkighetsfaktor, men det är bara att göra det, förklarar Camilla Läckberg.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN