Simon Hermansson och Emmys relation efter Bachelor

Emmy Rönning och Simon Hermansson
Trots flera dejter uppstod ingen kärlek mellan Simon Hermansson och Emmy Rönning i Bachelor.
Nu avslöjar ungkarlen hur deras relation är idag.
– Ingen tvekan om saken, skriver han.
Annons

Den senaste säsongen av TV4:s dejtingsåpa Bachelor var rejält händelserik. I det sista avsnittet fick tittarna se ungkarlen Simon Hermansson, 29, ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24. Men kärleken höll bara i ett par veckor efter att inspelningarna var över och i samband med säsongsavslutningen insåg Simon att han fattade fel beslut i programmet. I ett inlägg på Instagram frågade han istället ifall deltagaren Isabella Larka, 30, ville börja dejta honom igen – trots att hon fick nobben i programmet.

Annons

Efter att Isabella tackat ja till Simon Hermanssons kärleksinvit har de börjat umgås allt mer. Julafton tillbringade de tillsammans i Isabellas hemstad Lysekil, vilket Bachelor-profilen avslöjade på Instagram.

Annons

”God Jul från Lysekil”, skrev han intill en kärleksfulla bild på sig själv och Isabella Larka.

Emmys ord om Simon Hermansson

En annan deltagare i Bachelor 2019 var Emmy Rönning, 26. I en lång intervju med Hänt plus berättade Emmy vad hon egentligen tycker om Simon Hermansson efter att ha dejtat honom i programmet.

– Han är rolig, han bjuder på sig själv. Han blir missförstådd i vem han är, sa hon och fortsatte sedan:

– Jag var för hård när jag dömde Simon. Jag ångrar att jag var så stängd och hade en sån mur mot Simon.

I Bachelor var det tydligt att Emmy och Simon klickade bra som vänner någon kärlek utvecklades aldrig mellan dem. Efter inspelningen har det gått desto bättre med Emmy Rönnings kärleksliv – hon har nämligen en ny pojkvän som heter Oscar.

– Jag är lyckligt kär, säger hon.

Så är relationen med Emmy Rönning

Det verkar som att Simon Hermansson fortfarande har kontakt med flera av tjejerna som var med och deltog i Bachelor. På Instagram delar han flitigt med sig av inlägg där han umgås med dem och i veckan fick följarna se att han har haft ett videosamtal med ingen mindre än Emmy Rönning.

”Vi kommer alltid vara 10/10 Emmy Rönning ingen tvekan om saken”, skriver Simon Hermansson på en skärmdump från samtalet.

FOTO: Mattias Hansson/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…