Felix Almsved om tuffa tiden efter Bachelor 2019

Felix Almsved.
Felix Almsved har haft ett händelserikt år – inte minst med tanke på hans medverkan i Bachelor.
Nu berättar han om den tuffa tiden efter programmet.
– Ångesten kom som ett brev på posten, skriver Felix på Instagram.
Annons

27-årige Felix Almsveds entré i Bachelor kom minst sagt som en överraskning – både för tjejerna och Simon Hermansson, 29, som fram tills dess hade trott att han var den enda bachelorn i säsongen.

Det var efter en veckas inspelning i Sydafrika som Felix Almsved anslöt till programmet med siktet inställt på att hitta sin livs kärlek. I sista valet gav han sin ros till Johanna Ohlsson, som tog emot den glatt. Men i efterprogrammet Bachelor – efter sista rosen berättade hon hur det kändes att ta emot rosen. Det kändes bra då, men allt förändrades väl hemma i Sverige.

Annons

– Vi träffades när han väl var tillbaka i Sverige men då kändes allt väldigt stelt och inte alls på samma sätt som tidigare, berättade hon i programmet då.

Felix och Johanna avslöjade i programmet att de inte är ett par idag och att de heller inte har någon kontakt.

Felixs ärliga ord om tuffa tiden

På Instagram berättar nu Felix om det gångna året. Han erkänner att han har begått flera misstag som i sin tur har gett honom ångest.

Annons

”2019 blev ett turbulent år, startade i min nya lägenhet och kände att nu jäklar ska inget få stoppa mig, detta blir mitt år. Men lockades in i situationer jag aldrig kunde tänka mig hamna i däribland på tv, tog dåliga beslut, tappade fotfästet och ångesten kom som ett brev på posten. Rannsakade mig själv, lärde av mina misstag och hittade mina prioriteringar som jag skulle lägga allt mitt fokus på.”, skriver han.

Nu vill han lägga den tuffa tiden bakom sig och blicka framåt.

”Men man kan bara styra sitt egna liv och kämpa för sig själv. Därför kommer jag va 100% commited till mig själv 2020, ta det som de kommer Utan förhoppningar och fantasier om en drömframtid, en dag i taget. Tacksam för vänner, nära och kära. önskar alla lycka till”, skriver Felix Almsved i inlägget.

Annons

FOTO: TV4_Cmore

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…