Simon Axelsson om drastiska kroppsförändringen i Farmen 2020

Simon Axelsson om viktraset i Farmen 2020:
Tidigare Biggest loser-deltagaren Simon Axelsson är en av deltagarna i Farmen 2020.
Undet tiden i Biggest loser tappade han nästan 60 kilo, och sitt deltagande i Farmen verkar även det ha bidragit till en stor viktnedgång.
– Jag åt väl tio potatisar om dagen, säger Simon Axelsson i en intervju med Hänt.
Annons

I årets säsong av Farmen var det 19 hoppfulla deltagare som klev in på gården. TV4:s succéprogram leds som vanligt av Paolo Roberto, 50, och även Torpet finns kvar, där deltagare som åkt ut får en chans att tävla sig tillbaka till Farmen – som du kan se på TV4, TV4 Play och Cmore.

Annons

I denna säsong finns det två kända ansikten sedan tidigare. Ena är Eleonora Gustafsson, 57, som  är mamma till svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson, 32, även kallad ”The Mauler”, vilket Hänt tidigare skrivit om.

Tuffast med att delta i Farmen

Den andra personen som vi kan känna igen sedan tidigare är Enköpingsbon Simon Axelsson, 25, som landade på en andra plats i tv-programmet Biggest loser 2017.

Annons

Farmen var en spontan grej för Simon, som bara dök upp. Han sökte själv till programmet och det kom väldigt lägligt då han var ganska uttråkad hemma, som Simon tidigare berättat för Hänt.

I början av säsongen har Simon försökt att hålla sig lite i bakgrunden och inte göra allt för mycket oväsen av sig. Men enligt honom själv så bli det snarast ändring på det.

I en intervju med Hänt berättar Simon att det var riktigt jobbigt för honom att inte få någon ensamtid på Farmen. Det och bristen på att inte kunna sköta sin hygien ordentligt var det värsta för honom med att delta i programmet. Gällande maten, som annars kan vara skrämmande för deltagarna, så var det inget som Simon Axelsson verkade bry sig avsevärt mycket om.

”Åt typ tio potatisar om dagen”

– Jag har ju svultit mig själv förut. Så jag kan ju säga att jag svälte mig lika mycket här. Jag kunde inte äta någonting. Jag åt väl typ tio potatisar om dagen, det var liksom det jag åt, berättar Simon Axelsson för Hänt och fortsätter:

Annons

– Gröt gillar jag inte, jag gillar inte heller alla rotfrukter, så det blev ju så. Jag tappade 18 pannor i och med att vara med på Farmen.

Jämfört med sin medverkan i Biggest loser, där han kom på andra plats och tappade totalt nästan 60 kilo. Det är också Biggest loser som han syftar på att han svultit sig själv tidigare.

– Alltså är du en vettig människa som tränar och går ner i vikt, men inte är extrem, då åker du ut. Det är bara de osunda och extrema personerna som tar sig långt, det är också de som går ner mest i vikt, anser Simon Axelsson om Biggest losers upplägg.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…