Farmen 2020: Det här vet du inte om Eleonora Gustafsson

Alexander
Farmen-deltagaren Eleonora Gustafsson har man kanske sett till i media förut.
57-åringen från Arboga är nämligen ingen mindre än MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafssons mamma.
Men vem är hon egentligen bakom kulisserna? Hänt svarar.
Här är fyra saker du antagligen inte visste om Alexander Gustafssons mamma Eleonora Gustafsson.
Annons

Nya säsongen av TV4:s realityserie Farmen är äntligen igång. Under sommaren 2019 var det 19 deltagare som tävlade om att bli ”årets farmare”, och som vanligt är Paolo Roberto, 50, programledare. Programmet visas på TV4 och TV4 Play, där man dessutom se Torpet, där deltagare kan tävla om att komma tillbaka in till gården.

Den nya säsongen visar verkligen att produktionen har sökt en rejäl mix av personer då yngsta deltagaren är 20 år och den äldsta är 67 år.
Annons

En av de 19 deltagarna är Eleonora Gustafsson, 57, från Arboga. Hon sticker ut litegrann då hon har en son med ett rättså känt ansikte – den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson, 32, även kallad ”The Mauler”.

Men vem är Eleonora Gustafsson, utöver att vara en Farmen-deltagare och The Maulers mamma? Hänt svarar.

Hennes stjärntecken är oxe och till vardags arbetar hon som stödassistent. Hon beskriver sig själv som en tjatmoster, som samtidigt är mån om andra människor.

Här är fyra saker du vill veta om Alexander Gustafssons mamma Eleonora Gustafsson.

Vill ha en liten gård

Anledningen till att Eleonora sökte sig till Farmen var för att hon kände sig i obalans. Hon hade gått vilse och ville hitta sig själv. Under tiden på Farmen hittade hon sig själv igen och bestämde sig där att hon vill börja jobba med djur och jordbruk.

Annons

– Helst skulle jag vilja ha en liten gård. Jag har häst och hund men jag vill ha höns och några ankor. När jag kom till Farmen så var det som att komma hem – och nu har jag ett djurskötarjobb, avslöjar hon för Hänt i en intervju.

Eleonora menar att hon är en ledartyp, fast på ett bra sätt.

– Jag kan läsa av en människa på tre sekunder. Jag vet vad jag kan säga och vad jag inte kan säga. Jag kan hantera folk, läsa av folk, och jag kan styra upp saker och ting, säger Eleonora till Hänt.

Har fighting i sig

Det verkar inte bara vara sonen Alexander ”The Mauler” Gustafsson som har ”fighting spirit” i sig. Förutom att de stöttar varandra så verkar det finnas andra likheter dem emellan.

Annons

– Han har sagt att han är stolt över mig. Jag har alltid sagt att jag är stolt över honom och nu fick han säga det till mig. Jag tror vi har de där generna med fighting i oss. Man ger inte upp, man kämpar på, har Eleonora tidigare sagt om sonen och sig själv till Aftonbladet.

Ovetande om frieri

I maj 2017 var hela Alexander Gustafssons familj på plats i Globen när han knockade brasilianaren Glover Teixeira inför en vilt skrikande publik. Men där slutade inte den fantastiska kvällen. Nämligen passade även MMA-stjärnan på att fria till flickvännen Moa Johansson, 29, inför Globen och hela familjen som innan var ovetandes. Eleonora blev helt lyrisk över det som hände i ringen.

– Jag tänkte: ”Herregud liksom, vilken grej”. Det säger hur ödmjuk han är. Han har precis slagit sin motståndare men ställer sig på knä och friar, inför ett fullsatt Globen, har Eleonor tidigare sagt till Expressen.

Annons

FOTO: Veronica Kindblad/TT, TV4

Av: Malou Wilson, Ola Lagerström

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…