Sigrid Bernsons stöd till Robin efter mystiska frånvaron

Sigrid Bernson
Sedan Sigrid Bernson valde att tacka nej till Let's dance 2020 har det varit ganska tyst från hennes håll.
Efter att pojkvännen Robin Bengtsson kommit med ett avslöjande väljer hon att visa sitt stöd.
Annons

I julas bekräftade Sigrid Bernson, 31, att hon och artisten Robin Bengtsson, 30, är tillsammans. Paret träffades när de dansade ihop i Let’s dance 2019 och trots att det redan under säsongens gång spekulerades i att de hade en romans dröjde det ett tag innan de valde att avslöja förhållandet.

Annons

Sedan dess har Sigrid och Robin varit öppna med sin kärlek till varandra. I sociala medier får följarna en inblick i deras vardag tillsammans med sonen William, som Robin har sedan en tidigare relation. Den lilla familjen bor numera i sitt nyköpta hus i Vallentuna, som de håller på att renovera för fullt.

Oväntade beslutet om Let’s dance

När det i våras var dags för en ny säsong av Let’s dance avslöjade Sigrid Bernson att hon inte kommer att medverka. I ett inlägg på Instagram förklarade hon anledningen till detta.

Annons

Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år”, skrev hon då.

Istället har Sigrid följt sina vänners medverkan i programmet från tv-soffan. Hon har dock inte uppdaterat sina sociala medier speciellt flitigt sedan i vintras och senast hon la upp ett inlägg som inte är ett sponsrat var i april.

Sigrids stöd till pojkvännen Robin

Vad Sigrids nästa steg i karriären är är ännu oklart. Eftersom hon, precis som pojkvännen, jobbar som artist kan man tänka sig att hon ska släppa ny musik, vilket hon inte har gjort sedan förra året. För ett par veckor sedan hintade Sigrid faktiskt om något sådant är på gång.

Annons

– Jag blir så så sugen på att skriva musik, sa Sigrid Bernson i en Instagram story som var inspelad i en musikstudio.

Något som är säkert är att Robin Bengtsson inom en snar framtid kommer att komma med nya låtar, vilket han avslöjade i ett inlägg på Instagram tidigare i maj. I kommentarsfältet har flickvännen lämnat en stöttande hälsning.

”Låtarna, precis som du är”, skriver Sigrid Bernson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…