Sigrid Bernsons nya ord om framtiden och karriären

Sigrid Bernsons liv med Robin Bengtsson
I år har Sigrid Bernson valt att hoppa över Let's dance för att istället fokusera på annat.
Nu berättar hon för sina fans om sitt nästa steg i karriären.
Annons

Det var i Let’s dance 2011 som TV4-tittarna för första gången fick se Sigrid Bernson, 31. Sedan dess har hon gjort succé i programmet tillsammans med bland andra Benjamin Ingrosso, 22, Erik Segerstedt, 37, och Robin Bengtsson, 30.

Annons

Trots att Sigrid och Robin inte tog vem vinsten när de dansade ihop förra året gick de inte lottlösa från Let’s dance-resan. De fann nämligen kärleken i varandra och har nu varit ett par i över ett halvår.

Tidigare i vår tog Sigrid och Robin ett stort steg i relationen när de köpte sitt första gemensamma boende. Idag bor de ihop i villan i Vallentuna, utanför Stockholm, tillsammans med Robins son William, som han har sedan en tidigare relation.

Annons

Sigrids Let’s dance-beslut

Årets säsong av Let’s dance är just nu i full gång och på fredag är det dags för kvartsfinal. Det här året har TV4-tittarna inte fått se Sigrid Bernson i rutan då hon valde att tacka nej till att ställa upp.

Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år. Därför har jag själv valt att hoppa över årets säsong”, skrev hon i ett inlägg på Instagram tidigare i år.

Sigrid bernson robin Bengtsson i Let
Sigrid och Robin träffades när de dansade tillsammans under Let’s dance 2019, men det var först ett halvår senare de avslöjade att de var ett par.

Istället verkar det som att Sigrid har fokuserat på att komma i ordning i villan och njutit av livet tillsammans med pojkvännen och bonussonen. Det har helt klart legat mer fokus på privatliv än att uppdatera sociala medier, vilket fått följarna att undra över vad hon gör.

Annons

Nya beskedet om framtiden

Något annat Sigrid brinner för är att skapa musik. Sedan 2017 har hon släppt flera singlar, som bland annat Skulle dö för dig och Patrick Swayze. Den sistnämnda ställde hon upp i Melodifestivalen med för två år sedan.

2020 har Sigrid dock inte släppt någon ny musik – men detta kan det komma att bli ändring på. På sin Instagram story avslöjar Sigrid nämligen att hon befinner sig i en studio och att hon känner sig väldigt inspirerad.

– Den är helt magisk. Så jäkla snygg och jag blir så så sugen på att skriva musik, säger Sigrid Bernson.

Annons

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…