Sigrids nya beslut i relationen med Samir efter uppbrottet

Sigrid Bernsons nya beslut i relationen med Samir Badran efter uppbrottet.
I januari stod det klart att relationen mellan Samir Badran och Sigrid Bernson tagit slut. Sedan dess har det forna paret fortsatt sina liv på varsitt håll – och inte haft någon kontakt med varandra. Nu berättar Sigrid varför hon valt att inte kontakta ex-pojkvännen.
Annons

Tre månader har gått sedan Samir Badran, 28, meddelade att förhållandet med Sigrid Bernson, 30, hade tagit slut. I ett känslosamt inlägg på Instagram förklarade han varför de gått skilda vägar, efter två år som par.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev han och fortsatte:

Annons

Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Annons

Sigrid valde att även hon informera sina följare om vad som hade hänt. På Instagram delade hon med sig om sina känslor.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå. Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort”, skrev hon.

Samir om relationen med Sigrid

Efter uppbrottet har paret levt på olika håll, och för bara någon vecka sedan avslöjade Samir Badran att de inte haft någon kontakt alls sedan förhållandet tog slut. Detta efter att ha fått frågan på sin Instagram story.

”Har du nån kontakt med Sigrid?”, frågade en följare.

”Nej”, svarade Samir Badran kort.

När Samir Badran sedan fick frågan om det är skönt att han och Sigrid inte har kontakt svarade han:

Annons

”Nej de tråkigt vill va hennes vän”.

Därför hörs inte ex-paret

Nu, några månader efter att förhållandet tog slut, berättar Samir Badran för Expressen att Sigrid inte vill ha kontakt.

”Jag vill vara vän med henne men tror inte hon vill. Vi har tyvärr inte hörts sen det tog slut vilket e fett tråkigt. Hon är ändå en jävligt skön tjej liksom och trots att vi inte är tillsammans skulle jag gärna fortsatt vara hennes vän!”, skriver han i ett sms till tidningen.

Som svar på Samirs ord förklarar nu Sigrid Bernson för Expressen varför hon valt att inte kontakta sin ex-pojkvän. Hon förklarar att hennes beslut är grundat på hennes behov att fokusera på andra saker än deras relation.

– Vi har ingen direkt kontakt. Anledningen är att vi har precis gjort slut, det är väl ganska naturligt, säger hon till tidningen.

Hon förklarar dock att det inte finns någon ilska, utan att hon ser sig själv som hans vän.

Annons

– Jag önskar honom allt gott, säger hon.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…