Sigrid Bernsons beslut efter pausen

Sigrid Bernsons ord efter pausen.
Sigrid Bernson har sedan efter nyår lyst med sin frånvaro på sociala medier.
Men nu är Let´s dance-profilen tillbaka – och försvarar sitt beslut att gå på gymmet i Coronatider.
”Jag förstår så klart att det är många som inte vågar gå till gym nu”, skriver Sigrid Bernson.
Annons

Det var i december förra året som Sigrid Bernson och Robin Bengtsson berättade att de blivit ett par. De dansade tillsammans i Let´s Dance och efter månader av spekulationer kring deras relation delade Sigrid med sig av en pussbild föreställande sig själv och Robin på skidsemester i Trysil.

Annons

Stjärnparet har nu köpt ett hus i Vallentuna utanför Stockholm. Där bor de med Robins son Wille och är i full färd med att renovera huset.

Men sedan Sigrid Bernson och Robin Bengtsson bekräftade sin relation har Sigrids närvaro på sociala medier minskat. Efter nyår har hon lagt upp ett fåtal uppdateringar på Instagram.
Annons
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades under Let´s Dance.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades under Let´s Dance.
Sigrid Bernson har inte varit med i årets omgång av Let´s Dance. I början av mars skrev hon ett längre inlägg där hon berättade varför. Hon berättade också att hon valt att dra ner tempot.

Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år. Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu.
Det gäller både jobb och sociala medier. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”, skrev hon i inlägget.

Återkomsten och gymmet

Men nu har Sigrid Bernson återigen börjat synas på sociala medier.

Annons

Hon har bland annat visat att hon går på gymet under Coronakrisen. I ett inlägg på Instagram stories berättar artisten hur hon resonerar kring detta.

Jag förstår så klart att det är många som inte vågar gå till gym nu. Jag har promenerat mycket även i regn och snö under våren. Men nu har jag precis börjat gå igen. Jag kör på handsprit, 2-meters regeln och så klart att inte ta med händerna i ansiktet”, skriver Sigrid Bernson och fortsätter:

Vi har ju barn också som träffar 500 andra barn i skolan varje dag så det är svårt att avgöra hur isolerad man ska vara. Träning är ju också viktigt för att må bra. Oavsett hur hårt man tränar så är det viktigt för kropp och själ.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…