Sigrid Bernsons glädjebesked efter frånvaron – visar nya bilden

Sigrid Bernsons glädjebesked efter mystiska frånvaron - visar nya bilden på sig själv
Efter den långa, mystiska frånvaron har Sigrid Bernson nu delat en video av sig själv.
Och där med också glädjande ord!
Annons

I december 2019 avslöjade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson att de funnit kärleken i varandra. Efter månader av spekulationer från fansen kring deras relation delade Sigrid då en kärleksfull bild föreställande sig själv och Robin på skidsemester i Trysil.

Annons

Men spekulationerna startade redan efter att Sigrid och Robin tävlat ihop i Let’s dance tidigare samma år. Att det skulle vara något annat än vänskap mellan dem nekade de till då, och nog lyckades de lura en del av oss.

Idag bor paret ihop i sitt nyköpta hus i Vallentuna utanför Stockholm. Renoveringarna pågår för fullt, och Robin har delat med sig av före- och efterbilder från projektet.

Annons

Sigrid Bernsons mystiska frånvaro

Desto mindre uppdateringar har det varit från Sigrids håll. Enda sedan årsskiftet har det varit betydligt mindre uppdateringar och livstecken från hennes håll, och när hon inte heller dök upp som en av dansarna i årets säsong av Let’s dance började fansen undra hur det egentligen var med henne.

I ett länge inlägg förklarade hon sedan sitt beslut om att inte medverka i Let’s dance, och också varför hon hållit sig borta från sociala medier.

Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år. Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu.
Det gäller både jobb och sociala medier. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”, skrev hon i inlägget.

Första bilden på Sigrid

Det var länge sedan följarna fick se hennes ansikte, men idag dök hon upp på sin egna Instagram story!

Annons

Hon, precis som många andra, är ute och njuter av det ljuvliga och somriga vädret just nu. I en video filmar hon sig själv när hon snurrar runt i solen, klädd i stora solglasögon och ett stort leende på läpparna.

Hörni vilket väder!!” skriver hon.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…