Efter tystnaden – Sigrid Bernsons privata bild med Robin Bengtsson

Robin Bengtsson, Sigrid Bernson

Sigrid Bernson har inte uppdaterat sina sociala medier på ett tag, men nu bryter hon tystnaden och kan stolt visa upp lyckan med Robin Bengtsson.

Sigrid Bernsons, 32, och artisten Robin Bengtssons, 31, kärlekssaga tog fart efter att de dansat ihop i Let's dance. Robin är dock inte den enda som Sigrid dansat med som hon senare blivit ihop med. Några år tidigare dansade hon nämligen med Samir Badran, 31, och efter det blev de ett par. Förhållandet varade i två år innan de valde att gå skilda vägar.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare”, skrev Samir då på Instagram.

Sigrid gjorde debut som dansare i Let's dance redan 2011 och under årens lopp har hon dansat med bland andra Anderas Weise, Antonio Hysén, Erik Segerstedt och Benjamin Ingrosso.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekssagan mellan Sigrid och Robin

När Sigrid och Robin ställde upp i Let's dance 2019 spekulerades det länge ifall de var ett par eller inte. Det skulle komma att dröja nästan ett år innan de två valde att bekräfta romansen. I december 2019 fick följarna beskedet – de är ett par. Sigrid postade då en kyssbild på Instagram med Robin och skrev: ”God Jul. Önskar er alla en fin julekväll”.'

Förra våren tog paret relationen till en ny nivå – de köpte ett hus tillsammans i Vallentuna utanför Stockholm. Sedan dess har paret renoverat och fixat i villan och verkar nu vara klara med allt. Idag bor de i huset tillsammans med Robins son William, som han har sedan en tidigare relation med Emma Hallbygård.

BESVÄR Caroline Kejberts besked om hälsan

Den senaste tiden har deras fans kunnat följa resan till att bli båtägare. De har nämligen renoverat upp båten som de köpt och spänningen byggdes upp huruvida den skulle vara redo att sjösättas eller inte. Därför var lyckan extra stor när paret kunde visa upp att båten var redo att läggas i vatten.

”I påskas hämtade jag och Sigrid Bernson upp den här skönheten! En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet.”, skrev Robin då.

Sigrids första ord efter långa tystnaden

Och nu kommer nästa glädjebesked från paret, det visar sig nämligen att den funkar utmärkt och hela lilla familjen är ute på sjön. Båten funkar med andra ord och den flyter fint!

Det är Sigrid som nu avslöjar den goda nyheten i ett inlägg på hennes Insta-story, detta efter att det varit tyst från henne ett bra tag.

På bilden kan man se att hon, Robin och William befinner sig på båten och precis som många andra var det Sveriges möte mot Slovakien som stod på agendan.

”Heja Sverige”, skriver hon glatt.

Sigrid Bernson

Sigrids bild med Robin

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: EXMAKARNA Henriks ord om Bea inför sonens student

LÄS OCKSÅ: STRESS Mia Parnevik om flytten från lyxvillan

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt