Caroline Kejberts ärliga ord om hälsobesväret – vädjar om hjälp

Caroline Kejbert delar ofta med sig av vardagen och familjelivet på sina kanaler. Oavsett toppar eller dalar. Nu berättar hon ärligt för sina följare om ett besvär hon har med hälsan.

Caroline Kejbert har valt att öppnat upp sig om sin egen hälsa. Hon har ett besvär som hon vill lufta med sina följare. Nu var det några år sedan hon fann kärleken i ett av TV4:s mest populära program – Bonde söker fru. Hon fick sambon Joacim Rickling på fall inför hela svenska folket och sedan dess har hon delat med sig av deras vardag tillsammans på gården.

Framtiden för programmet Bondeparet

För två år sedan blev Caroline och Joacim föräldrar till dottern Wilda. Tillsammans bor hela familjen bor på Joacims släktgård i Örsundsbro, utanför Enköping. Paret blev populära under Bonde söker fru och efter programmets slut fanns ett högt intresse för dem. Därför var det många som jublade när de sedan fick sitt egna tv-program Bondeparet. En serie där det svenska folket fick följa deras renovering av gården. Det är dock oklart om det kommer bli mer än en säsong av programmet, det delade Caroline med sig av på sin Instagram nyligen.

”Dessvärre ser det inte ut så. Inte just nu i alla fall… Det var lite dialog kring det innan pandemin men sen blev det pausat, precis som mycket annat under förra året… tråkigt såklart. Vi tyckte att det var ett riktigt roligt projekt och skulle absolut kunna tänka oss att spela in en till säsong”, skrev hon då.

Caroline Kejbert om sin hälsa

Men som tur är för tittarna så är det inte bara i tv-rutan som Caroline bjuder på sig själv. Det är inte bara information angående tv-programmet som hon delar med sig av på sin Instagram. Hon uppdaterar även väldigt flitigt från gården och egna butiken där. Dessutom får hennes följare ta del av vardagen tillsammans med Joacim och Wilda.

Hon delar dessutom med sig av tankar och känslor som kommer över henne. Vilket hon nu har gjort ännu en gång. Ett tag nu så har hon flaggat för att hon inte är på topp och i veckan berättade hon vad det är som försegår. Hennes hälsa har sett bättre dagar och för att tala klarspråk så verkar hon vara helt slut.

”De senaste dagarna har jag varit så extremt trött! Avskyr egentligen att höra andra säga att de är trötta, för jag tycker att man blir trött själv av att höra andra säga det. Men kan det kanske vara så att värmen kom så sent och vi har den klassiska ”vårtröttheten” nu?”, skriver hon i ett inlägg på sitt konto.

Vi hoppas att det ska blåsa förbi snabbt och att Caroline mår bättre snart igen!

LÄS OCKSÅ: EXMAKARNA Henriks ord om Bea inför sonens student

LÄS OCKSÅ: STRESS Mia Parnevik om flytten från lyxvillan

Senaste nytt