Henrik Schyffert om sonens studentfirande med exfrun Bea Uusma

Henrik Schyffert och exfrun Bea Uusma.

Henrik Schyfferts son Ove tog precis studenten. Nu berättar han i sin och Nour El refais podcast om hur det var när han träffade exfrun på studenten. ”Lite läskigt”, säger han.

Henrik Schyffert, 53, är en av Sveriges mest folkkära komiker, han slog igenom som en av medlemmarna i både Killinggänget och Hassangänget. Förra året debuterade Henrik också som långfilmsregissör med filmen Spring Uje spring. Filmen blev en av de mest hyllade svenska filmerna det året och kammade hem tre priser på Guldbaggegalan 2021, bland annat det mest prestigefyllda priset Bästa film.

2015 träffade han Nour El Refai och 2019 fick paret sonen Sami. Sedan har Henrik två barn i ett tidigare äktenskap, sönerna Janne Schyffert och Ove Schyffert tillsammans med illustratören och författaren Bea Uusma. Paret var gifta i 15 år (1996-2012).

Henrik Schyffert och Bea Uusma Filmgalan 2005.
FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Henrik Schyfferts mellersta son har tagit studenten

Henriks mellersta son Ove Schyffert, som ofta kallas Limpan tog studenten för några dagar sedan. Henrik delade ett inlägg på sonen på studenten och skrev en längre text om honom.

Nu ramlar du ut på skolgården för sista gången.. champagnefrukostrusig.. gråtande av glädje.. i din fina ihopkomponerade kostym och såklart klassens I don’t give a fuck runt halsen. Så stolt över dig min finaste Limpa! Jag hoppas att allt händer dig i livet!!!

Henrik Schyffert berättar om mötet med exfrun Bea Uusma

Som tidigare nämnt tog Henriks mellanson Limpan precis studenten. I podcasten Nours Poddelipodd. Och Henrik. som Henrik och Nour har tillsammans pratar de om Limpans student.

SVT AVSLÖJAR Så ändras Allsången efter Sannas gravidbesked

Henrik berättar att han tycker det är lite läskigt när alla familjemedlemmar ska mötas när personer har skilt sig.

– Det är lite läskigt allt det där när man ska samla alla familjemedlemmar från alla håll och kanter och så ska man vara hemma hos någon och så vill man att det ska vara kul för ungdomarna samtidigt som man inte vill att föräldrar ska börja bråka och sånt där, men det gick bra.

Nour fyller i och säger att det faktiskt alltid går bra vid sådana tillställningar.

– Det gick bra, vi har ju gjort det innan, när Janne tog studenten och det har varit en del såna så att det brukar vi klara bra, säger Nour.

LÄS OCKSÅ: Nour El Refais oro – efter Henrik Schyfferts nya hälsobesked

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Henrik Schyffert och Nour El Refai ihop efter 8 år som särbor

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, SVT

Senaste nytt