LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejberts kamp med 2-åriga dottern Wilda

10 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Caroline Kejbert.
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick dottern Wilda 2019. Nu berättar Caroline om svårigheterna med att ha småbarn. ”Inte fullt så lätt”, skriver hon.
Annons
Allt om Caroline Kejbert och Joacim RicklingBrand logo
Allt om Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru 2017. Nu är de Bondeparet med hela svenska folket. För två år sedan blev paret föräldrar till dottern Wilda. Familjen bor på Joacims släktgård i Örsundsbro, utanför Enköping. Bondeparet blev såna tittarfavoriter att de även fick en egen tv-serie efter bonde söker fru. En serie om deras renoveringen av gården, Bondeparet. Programmet har bara rullat i en säsong och än så länge är det oklart om det blir en uppföljning.

Sedan sista avsnittet av Bondeparet sändes har inte någon ny information om det skulle komma en ytterligare säsong kommit. Både Joacim och Caroline har också varit tysta under en lång period. Men i en frågestund på Instagram bryter Caroline tystnaden om programmets framtid.

Dessvärre ser det inte ut så. Inte just nu i alla fall… Det var lite dialog kring det innan pandemin men sen blev det pausat, precis som mycket annat under förra året… tråkigt såklart. Vi tyckte att det var ett riktigt roligt projekt och skulle absolut kunna tänka oss att spela in en till säsong”, skriver Caroline Kejbert i en Instagram-story.

Annons

Men man behöver inte deppa ihop allt för mycket för det, för både Joacim och Caroline är väldigt aktiva på respektive sociala medier. För ett tag sedan la Joacim ut en ärlig bild om hur tufft livet kan vara på en bondgård.

”Idag sådde vi sockerbetor hemma på Staby Säteri. Vårbruket är väldigt sent för oss i år pga av dåliga väderförhållanden under hela maj-månad. Men vi försöker hålla humöret uppe och hoppas ändå på en fin uppkomst”, skriver han under en bild på honom och dottern.

Caroline Kejbert om svårigheterna med dottern Wilda

2019 fick bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling dottern Wilda. Caroline har berättat att de funderar på att skaffa ett lillasyskon till dottern men att de inte känner någon stress med det just nu.

– Ja det är väl klart att vi vill ha fler barn. Men just nu så börjar man fundera på hur det skulle gå till. Men vi känner oss inte stressade. Men det är klart att vi vill ha fler barn, säger hon till Hänt.

Annons

Och det är inte alltid helt lätt att ha barn, det har Caroline konstaterat på sin Instagram. Hon berättar att hon hade svårt att få Wilda att somna häromdagen för att det är så varmt ute nu.

Idag var det inte fullt så lätt att få Wilda att gå och lägga sig. Men jag förstår henne, att det blir svårt kvällar som dessa: väldoftande syrener, sommarvärme och härlig kvällssol på det. Men tillslut så!”, skriver hon.

Och vi förstår Wilda, det är inte så lätt att sova när det är för varmt.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons