Sigrid Bernsons lycka med Robin – bara månader efter förlossningen

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

I september kunde Sigrid Bernson och Robin Bengtsson äntligen välkomna sin son Viggo till världen.
Nu visar hon upp nästa glädjebesked med familjen!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sigrid Bernson är gravid – väntar barn med Robin Bengtsson
0:38

Efter reklamen: Sigrid Bernson är gravid – väntar barn med Robin Bengtsson

(0:38)

Slå på ljud

Proffsdansaren och sångerskan Sigrid Bernson, 34, och artisten Robin Bengtsson, 32, kunde i september välkomna sitt första gemensamma barn till världen – lilla Viggo.

Tillökningen gjorde även Robins son Wille, 9, som han har tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård, till storebror – en enorm glädje.

Familjen är alltså inne i en riktig bebisbubbla och de ser ut att trivas i tillvaron. Nu visar Sigrid dessutom upp ytterligare en stor glädje som hon delar med hela familjen. På sin Instagram lägger hon upp bilder från att hon är tillbaka i studion med Robin och Viggo för att jobba klart en låt. En riktig musikfamilj!

– Idag är jag i studion igen! Det är väldigt väldigt härligt! Det är lite mer att planera nu för tiden när man ska in i studion. Nu ska man ha med sig barn, hörlurar, blöjor, mamma och pappa. Men det är superkul! Idag ska vi faktiskt jobba klart en låt som jag förhoppningsvis ska släppa till våren, berättar Sigrid i videon på Instagram.

Sigrid Bernsons Instagram-story

FOTO: Instagram

Sigrid Bernsons Instagram-story

FOTO: Instagram

Glädjande beskedet – då är hon tillbaka i Let's dance

Sigrid har som känt många strängar på sin lyra. För många är hon främst känd som en av proffsdansarna i Let's dance men när hon 2019 drabbades av utmattningssyndrom så försvann hon från programmet.

Men i en intervju med Mama nyligen så kom hon med ett besked som många väntat på! Nämligen en comeback i Let's dance! Det visar sig nämligen att hon varit på möte med TV4 och planen är att hon ska medverka i säsongen 2024.

– Det skulle kännas som en revansch, säger hon till Mama.

Sigrid Bernson om livsförändringen – då börjar hon jobba

Men med tanke på att hon nyligen blivit mamma och lidit av utmattningssyndrom så behöver hon tänka om kring hur hon lägger upp arbetet i studion, i danssalen och nu också i sin roll som nybliven mamma.

– Jag kanske inte behöver släppa ett album med låtar, spela in musikvideo och göra turné samtidigt? Jag var alltid allt på samma gång liksom, men jag kanske får vara mer ”jag jobbar och sen ska jag hem till min familj.”

Just nu så ligger fortfarande det största fokuset på Viggo men hon förväntas vara tillbaka i arbetsskorna redan inom några månader.

– Just nu så är jag mammaledig, men jag jobbar också en dag i veckan. Till våren tror jag att vi båda två kommer turas om, när Viggo inte är lika beroende av mig och bröstmjölken, säger hon.

Hänt har sökt Sigrid Bernson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN