ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernson vill utöka familjen – 4 månader efter förlossningen

17 jan, 2023 
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson blev mamma för fyra månader sedan.
Nu kommer hon plötsligt med ett glädjande besked om att utöka familjen med Robin Bengtsson.
– Jag är ju redan taggad på ett barn till, säger Sigrid till Mama.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid på Instagram när hon avslöjade att pojken var född.

Sigrid Bernsons nya ord om livet som mamma: ”Häftigt”

Sedan förlossningen har Sigrid berättat mycket på sociala medier om hur livet som mamma är. Nu frontar hon dessutom tidningen Mama där hon berättar mer om livet med sin lilla bebis.

Tre månader in i föräldraskapet har rutinerna börjat sätta sig allt mer, det berättar Sigrid i intervjun med föräldratidningen.

Annons

– Ja, nu kan jag höra vad hans skrik betyder, om det betyder "jag är hungrig" eller ”jag är uttråkad”. Det är en sådan himla trygghet tycker jag när vi kan kommunicera, snacka utan ord, och det är väldigt häftigt, säger hon till Mama.

Sigrid Bernson om att utöka familjen: ”Ett barn till”

Sigrids karriär började i TV4:s Let's dance men de senaste åren har hon inte medverkat i programmet. I början av 2022 bröt Sigrid tystnaden kring hur hon mått de senaste åren. Det visade sig att hon drabbats av utmattningssyndrom, vilket var anledningen till att hon försvunnit från programmet samt andra delar av sitt arbete.

Idag mår hon bättre och nu ser hon glatt på framtiden som hon hoppas ska innehålla fler barn. Under intervjun delar Sigrid nämligen med sig av att hon redan är taggad på ett barn till.

– Jag ser att vi fortsätter så som vi gör nu, att vi får må bra och njuta av vår familj. Vi älskar ju hemmaprojekt, så vi kanske vill bygga ut? Och jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?

Hänt har sökt Sigrid Bernson utan gensvar.

FOTO: TT

Annons