sigrid bernson

Sigrid Bernson bekräftar – då är jag tillbaka i Let's dance: ”Revansch”

Sigrid Bernson

Vi har väntat och väntat men nu står det klart!
I en intervju med Mama avslöjar Sigrid Bernson sitt möte med TV4 som handlar om när hon kan göra comeback i Let's dance.
– Jag hade inte alls varit den jag är eller jobbat med det jag gör om det inte var för programmet, säger hon till tidningen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Sigrid Bernson, 34, har år efter år gjort succé i TV4:s långkörare Let's dance. Men efter säsongen 2019 försvann Sigrid från programmet. Det var länge oklart varför Sigrid inte medverkade men för cirka ett år sedan talade Sigrid plötsligt ut om vad hon hade gått igenom. Proffsdansaren hade drabbats av utmattningssyndrom, något som hon har pratat öppet om under senaste året.

I samband med att Sigrid berättade om sin sjukdom, kom glädjande nyheter. Hon mådde då bättre och några månader senare avslöjade hon och sambon Robin Bengtsson, 32, att de väntade sitt första gemensamma barn. I september föddes lille Viggo, som även gjorde Robins tidigare son Wille, 9, till storebror.

Sigrid Bernsons lycka över TV4-programmet: ”Fantastiskt”

I en intervju med Mama berättar nu Sigrid om glädjen över att Let's dance kom att tillföra så pass mycket som det gjort för henne.

– Det har varit fantastiskt att jag fått jobba med något som har varit en så stor hobby och som jag lagt så mycket tid på. Det öppnade också upp många dörrar för mig, jag blev bokad på jobb året runt, till andra tv-program och även jobb till Instagram och Facebook – som idag är en av mina största inkomstkällor. Så jag hade inte alls varit den jag är eller jobbat med det jag gör om det inte var för programmet. Sedan hade jag så klart inte haft Robin, Wille eller Viggo, säger hon till tidningen.

Då är Sigrid Bernson tillbaka i Let's dance

I samma intervju kommer äntligen ett besked för hur Sigrid ser på framtiden gällande att medverka igen. Det visar sig att hon varit på ett möte med TV4 där det pratats om att Sigrid ska medverka i säsongen 2024.

– Det skulle kännas som en revansch, säger hon.

Däremot måste allt ske på ett mer hållbart sätt, då Sigrid fortsatt lever med sin sjukdom.

– Jag kanske inte behöver släppa ett album med låtar, spela in musikvideo och göra turné samtidigt? Jag var alltid allt på samma gång liksom, men jag kanske får vara mer ”jag jobbar och sen ska jag hem till min familj.”

Just nu fortsätter det stora fokuset ligga på Viggo men inom bara några månader förväntar sig Sigrid vara igång med mer arbete igen.

– Just nu så är jag mammaledig, men jag jobbar också en dag i veckan. Till våren tror jag att vi båda två kommer turas om, när Viggo inte är lika beroende av mig och bröstmjölken, säger hon.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN