LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bergåkra akut till sjukhus efter dramatisk bilolycka

23 jan, 2021 
Under fredagen var tv-profilen Sigrid Bergåkra och kärleken Jesper med om dramatisk bilolycka.
Efteråt tvingades Bonde söker fru-profilen att akut uppsöka sjukhus.
”Vi studsade över den och voltade ett varv innan den landade på sidan”, skriver paret på Instagram.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Under fredagskvällen var Sigrid Bergåkra, som deltog i TV4-succén Bonde söker fru 2016, och fästmannen Jesper Andersson ute och körde bil mellan Hudiksvall och Vallsta.

Men plötsligt hände det som inte fick hända. I det kraftiga snöfallet fick Jesper Andersson plötsligt sladd på bilen och de åkte in mot en snövall.

”Vi studsade över den och voltade ett varv innan den landade på sidan. Tre ambulanser, två brandbilar och en polispatrull senare så fick Sigrid åka ambulans till Hudiksvall för observation och smärtor i en arm och rejält omtumlad”, skriver Jesper Andersson på parets gemensamma Instagram-konto.

Fick föras akut till sjukhus

Fästmannen klarade sig med ett sår och en bula och fick på grund av coronapandemin inte följa med Sigrid Bergåkra in på sjukhuset. Istället fick han hjälp av räddningstjänsten att ta sig hem till barnen.

Annons

”Vi hade änglavakt. Inga träd eller stora stenar i vägen under vår flygtur och tack gode gud för att airbags finns i moderna bilar. Vi mår under omständigheterna bra och nu står jag utanför sjukhuset i Hudiksvall för att få ut min älskade underbara Sigrid. Lite omtumlad, lite skamsen och med ångest för att jag var den som försatte oss i denna situation”, skriver han i inlägget.

Inte nog med den omskakande olyckan, det är också Sigrid Bergåkras födelsedag på lördagen.

”Jag vill inget hellre än att få hem henne, ta hand om henne och fira hennes dag imorgon så som man firar en Wonderwoman på hennes dag”, berättar han på Instagram

Sigrid Bergåkras besked efter dramatiska olyckan

Dagen efter den dramatiska händelsen väljer nu Jesper Andersson att berätta hur paret mår.

”Vi mår bra efter omständigheterna. Bilen är skrot men det är bara en bil. Vi hade tur som åkte en rejäl bil, vår Dodge RAM. Den höll pall och hade änglavakt dom inte voltade in i ett träd eller en stor Sten”, skriver han i ett sms till Expressen och berättar också att kärleken Sigrid Bergåkra fick komma hem under fredagskvällen och även om hon är en aning mörbultad så mår hon under omständigheterna bra.

Annons

Sigrid Bergåkra själv tackar nu sin älskade fästman och beskriver honom som en hjälte.

”Jag är så tacksam Jesper är min hjälte för han håller i gång här nu fast han också fått en liten chock, han är så omtänksam med mig och barnen alltid. Vi vill också tacka de änglar som hjälpte oss, bilisten som var först till olycksplatsen och all räddningspersonal och så klart vårdapparaten som alla bidrog till att olyckstillfället blev mindre dramatiskt och chockartat, ett fint exempel på hur fin medmänsklighet det finns omkring oss”, säger hon till Expressen.

FOTO: Instagram/Patrik Österberg/TT

Annons