LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Sigrid Bergåkra gifter sig med Jesper

17 sep, 2020 
AvOla Lagerström
Sigrid Bergåkra och Jesper.
Efter flera stormiga förhållanden – nu har Bonde söker fru-Sigrid Bergåkra hittat den sanna kärleken.
Hänt kan avslöja att hon ska gifta sig med Jesper.
Sigrid berättar själv om kärlekslyckan.
Annons

Hästuppfödaren Sigrid Bergåkra, 47, blev 2016 års tittarfavorit i Bonde söker fru.

Sigrid Bergåkras nya kärleksbesked: ”Har träffat den rätta”
Sigrid när hon var med i Bonde söker fru 2016.

Den vackra brunetten från Hälsingland gick rakt genom rutan. Efter programmet gick hon in i ett par korta och stormiga förhållanden, men Mr Right lyste envist med sin frånvaro.

Vändningen kom när hon mötte kärleken i egenföretagaren Jesper, 50. Turturduvorna är numera sambor och rustar för bröllop.

– Frieriet hänger i luften. Planer smids, avslöjar Hänt Extras uppgiftslämnare.

Sigrid hyllar Jesper: ”Trygghet och harmoni”

Huvudpersonen själv är fåordig.

– När det gäller den biten vill jag nog vara förtegen en stund till, men visst, det är skottår i år och Jesper och jag har det jättebra! Efter vissa svängningar i livet känns det verkligen härligt att jag hittat en kille som är trygg och stabil. Det går helt enkelt att lita på Jesper. Den största lyckan på jorden är att han är lika fin mot mina döttrar som han är mot mig, berättar Sigrid som är stolt mamma till Cecilia, 19, Emilia, 16, och Olivia, 13.

Sigrid Bergåkra och blivande maken Jesper.
Sigrid Bergåkra och blivande maken Jesper.

Det var under förra årets älgjakt – för noga räknat ett år sedan – som kärleksblixten slog ner i de blivande makarna. Sigrid är skogsägare och Jesper jagade på hennes marker.

Annons

– Han kom upp på gården och presenterade sig. Jag tyckte att han var fin och han tyckte att jag var fin. Sedan började vi dejta, förklarar Sigrid som utstrålar lycka och harmoni.

Allt tvivel när det gäller det motsatta könet är som bortblåst och det råder ingen tvekan om att hon äntligen funnit Mr Right.

– Jag vill bara att vi ska fortsätta så bra som vi har det nu. Jesper är i sin bästa ålder, jag också. Vi är väldigt stabila och nöjda med varandra. Det finns passion, men det finns också trygghet och harmoni, avrundar Sigrid glatt.

Foto: TT, TV4 & Privat

Annons