Sexscenen under triangeldramat i Ex on the beach – som tittarna inte fick se

Sexscenen under triangeldramat i Ex on the beach – som tittarna inte fick se
I eftersnacks-programmet Exen berättar allt visas en bortklippt scen som tittarna inte fick se i kvällens avsnitt av Ex on the beach.
Annons

Drama, intriger och brustna hjärtan är något vi ofta ser i dokusåpan Ex on the beach på Kanal 11. Det är inga undantag i årets säsong. Några som snabbt fattade tycke för varandra var Josefin Hådén, 21, och Joel Åkesson, 20, och redan från första dagen har de hängt tätt ihop.

Annons

Men efter ett bråk mellan deltagarna bestämmer de sig för att lägga sin relation på is, och det är framför allt Joel som vill avsluta den. Och bara timmar efter att Joel flyttat ut sina saker till ett annat rum flörtar han öppet med en annan tjej, Amanda Kniberg – trots att Josefin bett båda två att inte göra det framför henne.

Men vad tittarna inte får se är att Josefin och Joel har sex, mitt i allt bråk och drama. I eftersnacks-programmet Exen berättar allt visar programledaren Carolina Gynning, 39, upp scenen för deltagarna.

– Efter det här dramatiska och hjärtskärande morgonen mellan Joel och Jossan känns det ju så över, men jag har grävt fram material som bevisar motsatsen, säger hon innan klippet startar.

Annons

Att det som hänt under klippet skapat olika uppfattningar av situationen från Josefin och Joel är tydligt. Men Joel hävdar att han var tydlig med att det fortfarande var över mellan dem, trots sexet.

– Jag sa att gör vi någonting så vill jag inte att du ska missuppfatta det, för jag håller fast vid att jag vill backa. Och sen hände detta, säger han.

Här är alla deltagare i Ex on the beach 2018:

Foto: Kanal 11

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…