En vecka efter förlovningen i Ex on the beach – sveket som klipptes bort: “Fett besviken”

En vecka efter förlovningen i Ex on the beach – sveket som klipptes bort:
Förra veckan förlovade sig Joel Åkesson och Josefin Hådén i dokusåpan Ex on the beach, nu verkar förlovningen dock vara ute på hal is. Här är sveket mellan deltagarna som produktionen valde att klippa bort.
Annons

Den fjärde säsongen av dokusåpan Ex on the beach som sänds på Dplay är i full gång trots att bara några avsnitt passerat har det redan varit kärlek, sex, fylla, bråk och den första förlovningen någonsin har ägt rum. Joel Åkesson, 20, och Josefin Hådén, 21, är de två turturduvorna som fallit pladask för varandra inne i huset, det var kärlek vid första ögonkastet och varför inte förlova sig med en gång då?

Annons

– Min förlovningsring kommer vara här tills vi kommer ut ur huset, säger Joel i programmet.

Men frågan är hur länge förlovningen kommer hålla. I efterprogrammet Exen berättar allt visar programledaren Carolina Gynning, 39, upp ett klipp för deltagarna som rör om ordentligt i kärleksgrytan. Joels bästa kompis i huset är Kardo Ahmad och man kan säga att han hugger sin kompis ordentligt i ryggen. I klippet som visas upp berättar Kardo för Josefin att han varit attraherad av henne sedan dag ett i huset för hennes personlighet och att han tagit avstånd för att hon och Joel fastnat för varandra. Men samma kväll som de har det här snacket så går han ändå emot den vänskapen och kysser Josefin följt av en kryptisk kommentar.

Annons

– Jossan är en vacker tjej, hon har en galen personlighet precis som jag, så jag tror att både det ena och det andra kan leda till det tredje, säger Kardo i programmet.

Att se detta var någonting som gjorde Joel minst sagt upprörd, besvikelsen syntes i hela hans ansikte och han kunde inte hålla inne sin ilska.

– Jag är ändå besviken alltså, det är jag verkligen. Inga ord alltså. Jag har ändå visat stor kärlek till han liksom, jag trodde inte att det skulle bli så. Hade någon av de andra killarna gjort det då hade det varit okej, oschyst men nej, säger han.

Joel uttrycker också sitt svek från Josefin. Men varken Cardo eller Josefin verkar ha något minne av att det ens har hänt.

– Jag kommer ihåg att det var något med att hon var ledsen och jag försökte muntra upp henne när vi satt och prata och då försökte jag boosta henne, säger Kardo och Josefin instämmer med att hon inte minns någonting.

Annons

– Jag vette fan vad som hände där, helt ärligt talat, säger hon.

Men Joel tänker inte ta det, han vill att de ska vara ärliga mot honom. Han ber dem sluta förneka det och istället berätta sanningen. Kyssen som de fick se klipp på skedde efter det att Josefin gått ned på ett knä för Joel och de bytt ringar, vilket gjorde det hela ännu värre för honom.

– Jag hade till och med ringen på mig här, vi hade redan gjort den här fattiga förlovningsgrejen, på riktigt nu skiter jag i vilket. Fett besviken, så som du har sagt till mig där inne, jag skulle inte göra detta och detta, att göra något med någon annan det är bara helt skruvat, säger han.

Carolina frågar Kardo om han känner sig som en sann vän efter vad de fått se och den frågan flikar Joel in för att svara på.

– Han är en sann vän absolut, jag har ändå stor repsekt för dig bror men en sån här grej, oavsett om det bara är en kyss, mycket av det försvann, avslutar han.

Annons

Foto: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…