"Ex on the beach"-profilen har brutit förlovningen med hockeystjärnan: "Värsta jag gått igenom i mitt liv"

"Ex on the beach"-profilen och bloggaren Josephine Qvist och hockeystjärnan Stefan Warg har gjort slut efter 2,5 år tillsammans. Nu berättar tv-profilen att paret brutit förlovningen.

Det var i juli som den forna ”Ex on the beach”-deltagaren och numera influencern Josephine Qvist, 25, delade med sig av nyheten om att hon och hennes hockeyspelande kärlek Stefan Warg, 27, hade förlovat sig. På Instagram delade realitystjärnan med sig av en bild på ringen och berättade att pojkvännen ställt frågan under deras semester på Hawaii.

Men nu är den bilden borttagen från Instagram. I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Josephine Qvist nu att hon och Stefan Warg har brutit förlovningen och gjort slut.

– Det här är min första video sen jag och Stefan gjorde slut… Det känns konstigt om jag inte skulle säga något om det, om jag skulle låtsas som att det inte har hänt något för uppenbart så har det hänt något. Eller det har inte hänt något så, vi har inte gjort slut för någon har varit otrogen eller gjort något mot den andra. Inte vad jag vet i alla fall. Det som har hänt är att vi har gjort slut, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag kan inte sudda bort det och låtsas att “life is wonderful” och inte säga någonting. För det är klart som fan att jag är ledsen över allting. Vi har varit tillsammans ganska länge och gått igenom mycket tillsammans och nu har vi valt att göra slut. Det är jättetråkigt. Men jag tänker inte sitta här och böla, för det har jag gjort i flera veckor nu. Så nu försöker jag att blicka framåt.

Ex-paret var tillsammans i 2,5 år och bor tillsammans i en gemensam lägenhet i Malmö, där Stefan spelar i Malmö Redhawks. Josephine Qvist berättar att de snart kommer att sälja bostaden och flytta till varsin i stället.

Och även om sorgen är stor, försöker tv-profilen att blicka framåt.

– Vi har vår lägenhet att sälja, vi ska fixa alla praktiska delar. Jag ska fokusera på mitt nu, jag ska åka utomlands snart och det är jag jätteglad över. Jag har min hund Bailey som är mitt allt och jag ska köpa min egen lägenhet. Jag försöker att se det positiva i det negativa, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag försöker fokusera på det som är bra, men det är ju skitjobbigt. Det är jättejobbigt. Det är det värsta jag har gått igenom i mitt liv. Men jag tänker inte sitta här och gråta, för nu ser jag framåt.

Josephine Qvist slog igenom i "Ex on the beach" 2015.

Tillsammans med ex-pojkvännen Stefan Warg på gala. 

Deltagarna i "Ex on the beach" 2015. 

"Ex on the beach"-profilerna Elin Hagberg och Josephine Qvist. 

Hennes ex Stefan Warg spelar i Malmö Redhawks. 

LÄS OCKSÅ: ”Ex on the beach”-Josephine polisanmäler näthatet: ”Har fått höra att jag ska bli uppskuren med en filékniv”

LÄS OCKSÅ: “Ex on the beach”-profilen har förlovat sig med hockeyproffset 

Foto: IBL, Kanal 5

Senaste nytt