Ex on the beach-profilen förlovad med hockeyproffs

Ex on the beach-profilen förlovad med hockeyproffs

Instagram-profilen Josephine Qvist som blev känd i realityserien "Ex on the beach" har nu fått en ring på sitt finger. Hon och hockeyproffset Stefan Warg avslöjade idag att de har förlovat sig.

Under tisdagen delade den forna “Ex on the beach”-deltagaren Josephine Qvist, 25, med sig av nyheten om att hon och hennes hockeyspelande kärlek Stefan Warg, 27, har förlovat sig. Det var under deras semester på Hawaii som den stora frågan kom och svaret blev ett ja. På Instagram delade realitystjärnan med sig av en bild på ringen.

“Att vara förlovad med dig är det bästa någonsin. Finaste överraskningen någonsin!!!!!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BW9v0_oAoQ_/?taken-by=josephineqvist&hl=en

Men förlovningen var inte det enda som hände denna tisdag, paret firade även sin 2-årsdag. I 2 år har de hållit ihop och nu vill de tillbringa resten av livet tillsammans. Även om de inte trodde det till en början.

“När vi träffades för två år sen trodde jag inte vi skulle stå här tillsammans idag och att du skulle bli min framtid”, skriver Josephine.

https://www.instagram.com/p/BW9Z38Egi1J/?taken-by=josephineqvist&hl=en

Kärleken mellan dem sprudlar på deras sociala medier och ingen kan ha missat hur starkt de känner för varandra. Paret ser inte bara varandra som sina livskamrater, de är även varandras bästa vänner.

“Du behandlar mig som en prinsessa, stöttar, pushar och finns alltid där för mig. Du är min bästa vän, min stora kärlek och jag är så stolt över dig. Du gör mig till världens lyckligaste tjej”, avslutar hon.

Josephine medverkade i “Ex on the beach” 2015 och har sedan dess drivit en av Sveriges största skönhetsbloggar. Fästmannen Stefan har spelat hockey i många år och tillhör idag Malmö Redhawks.

LÄS OCKSÅ: ”Ex on the beach”-Josephine polisanmäler näthatet: ”Har fått höra att jag ska bli uppskuren med en filékniv”

Foto: Instagram 

FRÅN FÖRSTASIDAN