TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Se första bilderna från Ellen Bergströms nya lyxlägenhet

12 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter uppbrottet från Mika Radoor, har Ellen Bergström för första gången köpt en egen lägenhet. Nu visar "Let's dance"-stjärnan upp de första bilderna från sin nya bostad för Hänt. – Det känns så skönt, säger hon.
Annons

Det var i början av mars som Ellen Bergström, 27, meddelade att hon och pojkvännen Mike Radoor, 30, hade gjort slut efter 1,5 år tillsammans. Paret hade precis köpt en stor lägenhet på Kungsholmen tillsammans, men hann inte flytta in innan förhållandet var över. Men trots hjärtesorg och bostadskris, vände lyckan snart för Ellen som i april köpte en alldeles egen lägenhet för pengarna.

I måndags flyttade hon in och nu visar “Let’s dance”-profilen upp de första bilderna på lägenheten för Hänt. Redan nu har Ellen hunnit få både soffa, säng och en hel del inredning på plats i sin lägenhet. Den stora sängen är specialbeställd och delvis designad av Ellen själv.

För Ellen, som tidigare flyttat runt mellan olika andrahandslägenheter, är glädjen över att äntligen få ha sitt eget hem stor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns så skönt, jag har ju aldrig känt känslan av att “det här är mitt hem” innan. I Stockholm så är det ju inte som i Vingåker, att man får tag i ett förstahandskontrakt rätt enkelt. Jag har flyttat sex gånger på sex år. Det har varit en enorm stress, att aldrig känna sig rotad och alltid behöva ha ett öga öppet ifall att man får ett meddelande om att hyresvärden vill ha tillbaka lägenheten om en månad, säger hon.

Ellens nya lägenhet. Foto: Privat
Ellens nya lägenhet. Foto: Privat
Ellens nya lägenhet. Foto: Privat

Ellen Bergström har tidigare berättat att hon lagt stora pengar på att köpa möbler och inredning till lägenheten och att hon i stort sätt är pank efter de dyra lyxköpen. Men samtidigt gläder hon sig åt att äntligen ha fått bestämma själv hur hennes hem ska se ut.

– Det har varit jobbigt att jag aldrig har fått göra något hem till mitt, köpa saker som passar just det hörnet och göra om det som är gammalt… Nu känner jag mig lugnare än någonsin. Det är en trygghet. Så jag vill säga, till er som är lite yngre, se till att spara pengar! Tro mig, ni kommer ångra er om ni inte gör det när ni blir äldre, säger hon.

Ellen Bergström om lyxköpen: "Är pank nu"Brand logo
Ellen Bergström om lyxköpen: "Är pank nu"

Foto: IBL, Privat

Annons