Ellen Bergström hemligt återförenad med exet Mike

Ellen Bergström hemligt återförenad med exet Mike

I mars meddelade Ellen Bergström att hon och pojkvännen Mike Radoor gjort slut efter 1,5 år tillsammans. Men i helgen återförenades ex-paret hemma hos Ellen – och grillade tillsammans med hennes familj.

Det var strax före premiären av årets “Let’s dance” i TV4 i början av mars som deltagaren Ellen Bergström, 27, meddelade att hon och pojkvännen Mike Radoor, 30, gjort slut efter 1,5 år tillsammans. Paret sålde också sin gemensamma lyxlägenhet på Kungsholmen redan innan de hunnit flytta in i den.

– Det var ett dumt avslut egentligen. Jag ville inte göra slut om man säger så, det var hans tabbe, har Ellen tidigare berättat om uppbrottet.

Men i helgen återförenades Ellen Bergström och Mike Radoor igen. När “Let’s dance”-profilen åkte hem till sina föräldrars hus i Vingåker i lördags för att återhämta sig efter den hektiska dansveckan, följde nämligen ex-pojkvännen med i hemlighet.

LÄS OCKSÅ: Ellens beslut efter upptäckten: ”Jag var tvungen att göra slut”

Mike Radoor filmade Ellens pappa på deras altan i lördags och publicerade på sin Instagram.

Ellen Bergström la också upp en video på sin grillande pappa på Instagram.

På sin story på Instagram har Mike Radoor filmat Ellen Bergströms pappa, som står och grillar på familjens altan, med orden “Bbq premiere”. Samtidigt har Ellen själv lagt upp ett nästan identiskt klipp på sin grillande pappa på altanen, med orden “Grillkungen har premiär”. När Hänt når Ellen Bergström är hon fåordig.

– Förlåt, men jag vill verkligen inte prata om honom. Jag orkar inte det, säger hon till Hänt.

Ellen Bergström dementerar inte att hon och Mike Radoor har umgåtts med varandra, men vill inte ge några vidare kommentarer om saken.

– Jag vill inte prata om det, säger hon.

Ellen Bergström har sedan uppbrottet bott hos en kompis, men för ett par veckor sedan köpte hon en egen lägenhet, en etta på Kungsholmen, som hon får flytta in i om två veckor. Mike Radoor har efter uppbrottet bott på hotell en tid.  

SE OCKSÅ: Se när Ellen avbryter känsliga intervjun om uppbrottet: “Jag ville inte göra slut”

Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Ellens vädjan efter uppbrottet: ”Min dröm ska gå i uppfyllelse”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN