Ellen avslöjar prislappen på sin nya drömlya: "Bli inte rädda..."

Ellen avslöjar prislappen på sin nya drömlya: "Bli inte rädda..."

Ellen Bergström är strålande lycklig över sitt senaste miljonköp – en liten drömlägenhet i centrala Stockholm. Nu avslöjar hon vad den kostar och hur hon kämpat för att få råd med den.

Ellen Bergström, 27, gör just nu succé i “Let’s dance” i TV4. Men i privatlivet har det varit allt annat än en dans.

Strax före säsongens start tog hennes förhållande med Mike Radoon slut efter 1,5 år. Exakt vad som orsakade uppbrottet vill hon inte berätta, men i torsdagens direktsändning föll Ellen i tårar när hon avslöjade att hon tvingades ta beslutet efter en upptäckt.

– Det var ett dumt avslut egentligen. Jag ville inte göra slut om man säger så, det var hans tabbe, har Ellen sagt till Hänt.

När paret gick skilda vägar tvingades de dessutom att sälja sin nyinköpta drömvåning i centrala Stockholm, och Ellen stod därmed bostadslös. Men nu är det problemet löst – för hon har köpt en alldeles egen fantastisk lägenhet som hon får tillträde till om en månad.

– Den är 42 kvadratmeter, på Kungsholmen. Den har tvättmaskin och stora fönster, jag är lite rädd för att folk ska titta på mig så jag måste köpa gardiner, skojar Ellen i Hänt-TV:s livesändning på torsdagen.

Lägenheten har 1,5 rum och kostade Ellen 3,8 miljoner kronor.

– Jag har ju inte pungat ut 3,8 miljoner kronor bara så där. Jag har ju lånat hos banken. Sen är det ju ränta och amorteringar och sånt där. Men det blir ju ändå billigare än att bo i andrahand.

LÄS OCKSÅ: Ellens beslut efter upptäckten: ”Jag var tvungen att göra slut”

Hon passar även på att påpeka att hon slitit som ett djur för att få råd med lägenheten:

– Bli inte rädda för att jag är någon slags rikemansunge för det är jag inte. Men det kostar så mycket, och man får fan kämpa i flera år för att få ihop till den där jävla kontantinsatsen. Jag jobbade sönder mig och blev utbränd förra året det var väl det, skojar hon.

För några veckor sen chockade Ellen Bergström sina följare med att säga upp sig från jobbet som radiopratare hos NRJ, detta efter en tids sjukskrivning på grund av utbrändhet. Vad hon ska göra nu vet hon inte, men Ellen är övertygad om att allt löser sig.

– Jag har ärligt talat aldrig planer, det löser sig alltid. Sen om allt skulle krisa vet jag att pappa finns där och ställer upp för mig. Annars får jag sälja lägenheten och flytta hem till Vingåker, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Ellens vädjan efter uppbrottet: ”Min dröm ska gå i uppfyllelse

FOTO: Ibl, Instagram

 

FRÅN FÖRSTASIDAN