TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ellens vädjan efter uppbrottet: "Min dröm ska gå i uppfyllelse

03 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I dag skulle Ellen Bergström och ex-pojkvännen Mike Radoor flyttat in i sin drömlägenhet tillsammans. I stället berättar "Let's dance"-stjärnan nu att hon är bostadslös.
Annons

Det har gått drygt en månad sedan “Let’s dance”-deltagaren Ellen Bergström, 27, berättade att hon och pojkvännen Mike Radoor, 30, hade gjort slut. Paret var tillsammans i 1,5 år och hade precis köpt en lyxig drömlägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm tillsammans, som de aldrig hann flytta in i. I dag lämnar Ellen i stället över nycklarna till de nya ägarna – och blir själv bostadslös.

“Imorgon, 3:e april, trodde jag att jag skulle ha flyttat från min sista andrahandslägenhet, få känna trygghet och flytta in i min första köpta lägenhet. Istället får jag packa ner det viktigaste i en resväska och magasinera alla kartonger och möbler. Jag kommer hålla min dröm, nycklarna, i mina händer i en timme för att sedan ge dem till någon annan”, skriver hon på Instagram.

Ellen Bergström skriver att hon tills vidare kommer att låna en kompis lägenhet i fyra veckor, men att hon efter det inte riktigt vet vart hon ska ta vägen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Rulla resväskan i ena handen och nån blomma i den andra till en väldigt fin kompis som låtit mig få låna hans lägenhet en månad. Sen har jag ingen aning. Det löser sig ju alltid.. Det VET jag. Men kan väl inte påstå att jag har all tid i världen att vara miss fix just nu…”, skriver hon i inlägget på Instagram och syftar på sin osminkade selfie.

Men med pengarna hon får efter försäljningen av sin och Mikes lägenhet, ska “Let’s dance”-profilen nu köpa sig en egen lya i Stockholm. På Instagram skriver Ellen att hon inte släpper sin dröm om att till slut få äga en bostad.

“Jag rycker upp mig!! Allt kommer bli bra! Men fan vad livet kan vända snabbt… Jag söker ingen lägenhet att hyra i och med detta inlägg, jag vill köpa lägenhet och jag SKA köpa. Min dröm SKA gå i uppfyllelse! Så om någon vill sälja sin lägenhet sjukt snabbt, i centrala Sthlm, så har ni en snabb köpare här!”, skriver hon.

Se när Ellen berättar om uppbrottet: “Jag ville inte göra slut”

Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"Brand logo
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"Brand logo
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"

Foto: IBL

Annons