LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergström efter exets sms: "Känns underbart"

25 mar, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Mitt under fredagsfinalen fick Ellen Bergström beskedet hon längtat efter. Sms:et från expojkvännen Mike gjorde hennes kväll. "Det är som en sten lyfts från mitt hjärta", säger hon till Hänt.
Annons

Det har varit en turbulent tid i Ellen Bergströms, 27, privatliv sen det plötsliga uppbrottet från pojkvännen Mike Radoor, 30. Strax innan Let’s dance drog igång meddelade skådespelskan på sin Instagram att paret valt att gå skilda väger efter 1,5 år tillsammans. Så sent som i slutet av januari köpte de en lyxlägenhet tillsammans på Kungsholmen. Dock hann det forna paret aldrig flytta in i drömbostaden, och lägenheten lades i dagarna ut till försäljning, något Hänt var först med att rapportera.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag bor kvar i lägenheten och Mike på hotell. Men efter den tredje är jag bostadslös, berättade Ellen under onsdagens genrep.

Ellen och Mike köpte lyxbostaden i slutet av januari.

Det var nämligen då som det var tänkt att flytten skulle ske och Ellen i sin tur sedan skulle lämna över sina gamla nycklarna till de hyresgästerna. Men så blev inte fallet. Istället har de efter uppbrottet bott på skilda adresser i väntan på att lägenheten ska bli såld. Ångesten över att bli bostadslös har tungt Ellens axlar.

– Jag är ju låst. Jag kan ju inte köpa någon ny förrän vi har sålt den här.

Juryns hårda ord knäckte inte Ellen.

Men minuter innan gårdagskvällens quickstep fick Ellen ett glädjande besked från ex-sambon. Efter fredagsfinalen berättade hon om det känslosamma sms:et:

Annons

– Lägenheten är såld, säger hon med lättnad.

Vad prislappen hamnade på vill hon inte berätta, men avslöjar att de gått plus och detta trots att de inte ens hann flytta in.

– Det är en lättnad, känns helt underbart. Nu kan jag börja leta efter egen lägenhet.

Att juryn ikväll snålade med komplimanger och två av tre var övertygade om att Ellen tagit sina sista danssteg i programmet, var inget som förstörde hennes kväll.

– Det är som en stor sten lyfts från mitt hjärta.

Se också: Ellen Bergström bryter ihop i tv: “Ville inte göra slut”

Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"Brand logo
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"

Foto: Ibl, Stella

Annons