Ellen Bergström blir sambo med Mike – visar lyxköpet

Ellen Bergström tar ett steg vidare i relationen. Nu har hon köpt lägenhet med sin Mike.

Skådisen Ellen Bergström, 26, hörs just i “Vakna med NRJ” och går upp upp tidigt. Det kräver förstås en god natt sömn och det får hon nu i nya lägenheten. Hon och pojkvännen Mike Radoor, 30,  har nämligen slagit till på en svindyr tvåa på Kungsholmen i Stockholm.

– Jag har bara flyttat runt i andra hand i hela mitt liv, har ju inte haft något fast jobb och inte kunnat ta lån. Men nu har vi köpt en stor tvåa på 80 kvadrat. Det var tidigare en trea och har öppen planlösning och köksö. Så fin men lite mörk. Jag  bodde ihop med en kille i hans mammas källare när jag var yngre och får panik när det är för mörkt, berättar hon när Hänt ringer.

https://www.instagram.com/p/BPdb_auj-0b/?taken-by=ellenbergstrom

Mike, som tidigare under sex år bott på hotell över hela världen då han lanserade dåvarande företaget Miinto, är nog gladast av de båda.

– För honom är det här nästan större än för mig. Plötsligt förstår man varför folk är så nervösa inför en budgivning, vi var fyra som ville ha den och ja, vi fick den.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström sjukskriven: “Har haft hjärtklappning”

Ellen Bergström och Mike Radoor investrar.

Ellen Bergström och Mike Radoor investerar.

Inflyttning sker i april och möbler ska köpas in. Dock inte för extravaganta.

– Alltså, den var ju dyr så det blir inte för dyra möbler men jag har ju tidigare bara använt ordet “så länge” förut när jag inrett och handlat möbler eftersom jag aldrig bott länge på en plats, aldrig haft någon fast punkt. Jag längtar så, fortsätter hon.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström trött på perfekta kroppar – visar sin rumpa

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström ex otrogen – i hennes egna säng

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!