Ellen Bergström sjukskriven: "Har haft hjärtklappning"

Ellen Bergström ignorerade sin kropps signaler, nu uppmanar hon andra att inte göra samma misstag.

Skådespelerskan och radioprofilen Ellen Bergström, 26, har sjukskrivit sig på grund av akut stress.

– Jag har känt varningssignalerna länge, men inte lyssnat. Haft mina break downs, “tagit det lugnt”, men lika fort är jag uppe i samma tempo igen. berättar hon i ett inlägg på Instagram.

Det var först förra torsdagen som hon tillät sig att stanna upp och känna efter hur hon faktiskt mår. Då kom allt på en gång.

– Konstant yrsel har jag haft nu i 4 dagar. Hjärtklappning sen länge. Minns inte saker. Irriterad. inget kul. Ångest. Men samtidigt vara alla till lags, skriver Ellen.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström är trött på att se perfekta kroppar – här visar hon upp sin cellulitrumpa

Rädslan över att missa något har gjort att Ellen aldrig tackat nej till jobb. Nu har hon istället blivit tvungen att avboka jobb hon redan tackat ja till, något som varit otroligt ångestladdat.

– Men vilken chock jag fick när jag ringde. ALLA har varit så förstående, och sagt att min hälsa går före allt annat, berättar hon förvånat.

Reaktionerna har fått Ellen att inse att man faktiskt får säga nej ibland, samtidigt som hon vet hur lätt det är att tänka att man bara inbillar sig att man mår dåligt.

– Jag är långtifrån ensam att vara i den här situationen, och jag blir rädd över hur dagens ungdomar kommer må i min ålder… man är tillgänglig och på HELA tiden. Fy alltså. Ta eran kropps signaler på allvar!

Ellen oroar sig för yngre som alltid är uppkopplade och tillgängliga.

LÄS OCKSÅ: Erik Segerstedt drabbad av depression: ”En väldigt hopplös känsla”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!