TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ellen Bergström sjukskriven: "Har haft hjärtklappning"

01 nov, 2016 
Linnéa Geijer
Ellen Bergström ignorerade sin kropps signaler, nu uppmanar hon andra att inte göra samma misstag.
Annons

Skådespelerskan och radioprofilen Ellen Bergström, 26, har sjukskrivit sig på grund av akut stress.

– Jag har känt varningssignalerna länge, men inte lyssnat. Haft mina break downs, “tagit det lugnt”, men lika fort är jag uppe i samma tempo igen. berättar hon i ett inlägg på Instagram.

Det var först förra torsdagen som hon tillät sig att stanna upp och känna efter hur hon faktiskt mår. Då kom allt på en gång.

– Konstant yrsel har jag haft nu i 4 dagar. Hjärtklappning sen länge. Minns inte saker. Irriterad. inget kul. Ångest. Men samtidigt vara alla till lags, skriver Ellen.

Rädslan över att missa något har gjort att Ellen aldrig tackat nej till jobb. Nu har hon istället blivit tvungen att avboka jobb hon redan tackat ja till, något som varit otroligt ångestladdat.

– Men vilken chock jag fick när jag ringde. ALLA har varit så förstående, och sagt att min hälsa går före allt annat, berättar hon förvånat.

Reaktionerna har fått Ellen att inse att man faktiskt får säga nej ibland, samtidigt som hon vet hur lätt det är att tänka att man bara inbillar sig att man mår dåligt.

– Jag är långtifrån ensam att vara i den här situationen, och jag blir rädd över hur dagens ungdomar kommer må i min ålder… man är tillgänglig och på HELA tiden. Fy alltså. Ta eran kropps signaler på allvar!

Ellen oroar sig för yngre som alltid är uppkopplade och tillgängliga.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons