LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergström är trött på att se perfekta kroppar – här visar hon upp sin cellulitrumpa

25 sep, 2015 
Lotta Hofström
Ellen Bergström lade ut en bild på sin cellulitprydda rumpa på bloggen – nu hyllas hon av svenska tjejer.
Annons

Ellen Bergström, 25, har alltid hatat och skämts för sina celluliter. I ett inlägg på bloggen delar skådespelerskan med sig av sin kroppsångest.

“Jag har celluliter, vilket jag mer eller mindre har haft sedan jag var ca 15 år. Det har gått lite i vågor för hur jag känt inför dem, mycket sitter i huvudet, jag har ju egentligen sett likadan ut hela tiden. Men nu har det typ slagit bakut.. på grund av att jag ser dessa perfekt välsvarvade rumporna utan en enda skavank, och det har gjort att jag säkert 10 gånger om dagen ser mig själv i spegeln och säger “usch så jag ser ut”, skriver Ellen Bergström på bloggen.

“För att kunna övervinna sina komplex så tror jag på att facea dem. Slänga sig ut på öppet vatten, göra det som som minst av allt vill… och för mig är det att visa upp dem”, fortsätter hon.

Här är bilden på Ellen Bergströms cellulitrumpa:

ellen-bergstrom
Via: Ellen Bergström / Chic.se

Ellen Bergström vill visa att det är normalt att ha celluliter. Nu hyllas hon i sociala medier för sitt mod att visa upp rumpan och låren. Vi påverkas av skeva ideal genom alla slätrumpade tjejer i media och det är farligt, menar Ellen.

ellen-bergstrom
Ellen Bergström hyllas nu på sociala medier. Foto: All Over Press

” Sociala medier har så otroligt stor makt över vad som är normalt och inte. Vad är det som har hänt då? Jo, det som egentligen är normalt, har plötsligt blivit “onormalt” och det som är minst verklighetstroget är i våra huvuden det mest normala? Det är SÅÅÅ enkelt att manipulera en bild. Och det är SÅ många som opererar sig, fettsuger sig och lägger i rump-implantat. Vi, inklusive jag själv, hjärntvättar oss själva och bygger upp helt overkliga ideal!!! Nä. Dags att spräcka hål på bubblan!”, skriver Ellen Bergström på bloggen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons