Ellen Bergström var påtänd i tv: "Allt började snurra och jag gick in i dörrposter"

Ellen Bergström var påtänd i tv – utan att veta om det. "Världen började snurra."

Skådisen och Chic-bloggaren Ellen Bergström, 24, skulle nyligen uppträda i Aftonbladets Schlagerextra. Det var svårare än hon trodde. Ellen var nämligen påtänd – utan att veta om det. Den bisarra historien började på morgonen, Ellen hade sovit dålig under natten och ville pigga upp sig själv med fyra koffeintabletter till frukosten. De visade sig vara ett dåligt beslut.

– Jag kommer in till studion. Jag känner hur allt börjar snurra, kan inte hålla balansen och ramlar in i saker. Ju mer tiden gick desto mer borta blir jag. Jag börjar prata långsamt, reagerar långsamt och allt var bara kaos. Jag gick in i dörrposter när jag skulle gå genom dörrar och även om jag kunde prata fick jag anstränga mig, bloggar hon.

Ellen Bergström var flummig under inspelningen. Foto: IBL

Ellen Bergström var flummig under inspelningen. Foto: IBL

Trots yrseln kunde hon genomföra inspelningen. Väl hemma fick hon hjälp av nye killen Kevin.

– Jag kommer hem. Bara lägger mig på ned på golvet. Kevin bara “Ellen du la dig precis i kattpiss”. Om jag hade varit vanliga Ellen hade jag ju bara flugit upp och bara “äckligt!”. Men nej. Jag ligger kvar, han börjar rycka och dra i mig, skriver hon.

Det visade sig att det inte var några koffeintabletter det rörde sig om. Istället hade Ellen råkat ta fyra piller av det lugnande preparatet Benzo.

– Men driver du? Det var ju de där pillrena jag fick av en kille som jag skulle ta om jag fick panikångestattack. En fjärdedel högst, sa en kompis till mig. Vi kollade upp tabletterna och de heter “Roche 2” eller Iktorivil, totala motsatsen till koffeintabletter. Idag mår jag bra, men är fortfarande småseg och illamående.

Andra läser:

Fredrik Reinfeldt om första kärleksbilderna på honom och Roberta: ”Jag såg ut som en utomjording”

Kristin Kaspersen om sina svåra ätstörningar: “Jag slutade äta”

Häntbloggen: Hemlig kändisförlovning på nyöppnade Hotell Kungsträdgården