LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Reinfeldt om första kärleksbilderna på honom och Roberta: "Jag såg ut som en utomjording"

31 mar, 2015 
AvAnna Shimoda
Fredrik Reinfeldt berättar om framtiden med förra presschefen Roberta Alenius i "Hellenius hörna" och hur mycket han värnar om privatlivet. "Det känns bra. Men vi kommer inte göra pepparkakshus i söndagsbilagorna."
Annons

Det var för drygt en månad sedan som det avslöjades att förre statsministern Fredrik Reinfeldt, 49, inlett en relation med Roberta Alenius, 36. I ett sms till Aftonbladet beskrev han sina känslor för den förra presschefen: “Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna.”

Avslöjandet skedde i samband med en skidresa till Alperna. Fredrik och Roberta fångades på bild vid flera tillfällen, och på den vägen var det.

– Det var väldigt många som tog bilder på oss helt enkelt, vilket jag tycker var en bedrift, för jag gick runt i mina brallor från 90-talet och en hjälm som såg helt förskräcklig ut. Denna utomjording tog de bilder på och på den vägen är det. Det var det ni fick se, säger han till David Hellenius i “Hellenius hörna”.

Foto: TV4
Foto: TV4

Men han hymlar inte med det faktum att det kändes skönt att äntligen få bli offentliga.

– Det kändes bra. Sen var ju omständigheterna lustiga.

Foto: TV4
Foto: TV4

Dock är Fredrik noga med att poängtera att han inte kommer bjussa så mycket på privatlivet framöver.

– Den gränsen är väldigt viktig. Det blir inte helt plötsligt konstiga hemma hos-reportage där jag berättar om vad jag har i min garderob, varefter vi sedan går igenom mitt kylskåp för att se när grejerna går ut. Jag kommer inte göra pepparkakshus i söndagsbilagorna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons