TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Fredrik Reinfeldt bekräftar relationen med förra presschefen: "Roberta är en fantastisk kvinna"

23 feb, 2015 
AvAnna Shimoda
Fredrik Reinfeldt är alltså tillsammans med förra presschefen Roberta Allenius. Redan för några veckor sedan skrev Häntbloggen om ryktet – nu bekräftar förre statsministern uppgifterna.
Annons

Fredrik Reinfeldt, 49, har alltså en relation med förra preschefen Roberta Allenius, 36, ett rykte som Häntbloggen kunde rapportera om redan för några veckor sedan. Till Expressen säger förre statsministern följande:

– Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna, skriver han i ett sms till tidningen.

robertalenius
Roberta + Fredrik = sant.

Just nu semestrar Fredrik och Roberta tillsammans i Alperna.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap, skriver Fredrik Reinfeldt till Expressen.

Ryktet om deras eventuella relation har som sagt florerat länge, men ingen av dem har någonsin yppat ett ljud. Inte blev det hela bättre när de härom veckan berättade att Roberta blivit suppleant i nystartade företaget Fredrik Reinfeldt AB som ska syssla med rådgivning inom kommunikation.

Annons

– Fredrik bad mig vara styrelsesuppleant. Vi har arbetat ihop i många år och är nära vänner, han bad mig och jag sa ”ja” sa Roberta till Expressen.

Filippa och Fredrik var gifta i över 20 år. Foto: Stella Pictures
Filippa och Fredrik var gifta i över 20 år. Foto: Stella Pictures

Redan för tre år sedan när Fredrik skiljde sig från Filippa Reinfeldt, efter mer än 20 år som gifta, började rykten om eventuella romanser uppstå. Roberta har alltid varit en het ”kandidat” men det har även tisslats om tasslats om en eventuell relation med tidigare ministern Nyamko Sabuni. Även tv-profilen Kristin Kapersen har varit på tapeten, något som tidningen Hänt i Veckan var först att rapportera om.

– Har hört det flertalet gånger. Rätt trött på det. Har träffat honom ett par gånger i Nyhetsmorgonstudion då jag intervjuat honom, men that’s it! Så det är ett rykte som det inte finns någon som helst sanning i, sa hon till oss i samband med artikeln.

Fredrik är den andra moderattoppen inom kort som berättat om sin nya kärlek. Bara förra veckan kunde tidningen Hänt Extra avslöja att Anders Borg, 47, var tillsammans med Dominka Peczynski, 44 – något som den förre finansministern snabbt bekräftade.

Från Häntbloggen:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons