LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dominika Peczynski är Anders Borgs nya kärlek: "Hon är karismatisk och sexig"

16 feb, 2015 
AvPontus Varg
Nyligen separerade Dominika Peczynski från sambon Yoav. Men hon hann inte vara singel länge. Nu avslöjar tidningen Hänt Extra att hon och förre finansministern Anders Borg ett par.
Annons

Missa inte:

För några veckor sedan kunde Hänt Extra rapportera att Dominika Peczynski, 44, brutit upp från sambon Yoav Bartal, 35. Officiellt hette det att parets olika viljor om framtiden grott och vuxit sig allt starkare, men nu avslöjar tidningen den verkliga orsaken – Dominika har kärat ner sig i den förre finansministern Anders Borg, 47.

– Anders äktenskap har knakat i fogarna ett bra tag. Inte blev det bättre då han träffade Dominika. Hon har slängt ut Yoav och Anders letar nu ny bostad för fullt, enligt en källa till tidningen.

Dominika och Anders är ett par. Foto: IBL
Dominika och Anders är ett par. Foto: IBL

Dominika och Anders ska ha träffats på en tillställning hos gemensamma vänner i början av december och kärleken slog bokstavligen ner som en bomb. Relationen har varit en väl bevarad hemlighet och enligt Hänt Extras källa lär det dröja en tid innan Anders och Dominika vågar bekräfta att de är ett par.

Annons

–Det är väldigt få i Anders närhet som känner till det här. Men vad jag förstår så har Dominika inte tigit för sina vänner och allt fler börjar få veta det här, säger Hänt Extras källa som menar att Dominika fullkomligt trollbundit Anders:

–Dominika är karismatisk och sexig. Det är lätt att falla för henne, säger källan.

HEX1509

Uppdatering: Under måndagskvällen bekräftade Anders Borg för tidningen Expressen att han och hustrun ska skiljas:

– Vi kommer gemensamt, min hustru och jag, att lämna in skilsmässopapper. Jag ska göra allt för att ha en bra relation till min hustru. Vad som gäller för framtiden så är det helt enkelt så att man inte kan styra över livet och känslorna, utan vad som nu sker får framtiden helt enkelt utvisa, säger han till tidningen.

Hänt Extra finns i butik från och med i dag, måndagen den 16 februari.

Missa inte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons