TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen Bergström om sin nya pojkvän Mike: "Jag är så otroligt lycklig"

16 jun, 2015 
AvElisabeth Andersson
Efter sveket från expojkvännen har Ellen Bergström hittat kärleken på nytt. Bloggarens nya pojkvän Mike Radoor är allt hon letat efter.
Annons

Ellen Bergström, 25, hade nästan gett upp det där med män, men nu har bloggerskan hittat kärleken på nytt. Ellens nya pojkvän är danske Mike Radoor, 29, VD för miinto.se.

Jag är så otroligt lycklig och glad att jag träffat den här mannen. Det var på riktigt, kärlek vid första ögonkastet, skriver hon på sin blogg.

Ellen Bergström, Mike Radoor och Tilda Forsgren på Strandbryggans sommarfest. Foto: Jonas Hessman

Ellen har tidigare bloggat mycket om hur sviken hon blev av sitt ex, som bland annat varit otrogen mot henne. Hon berättar själv om att hon nästan “tappat tron på det manliga släktet” och att hon varit rädd för att bli sviken igen, men Mike känner hon verkligen att hon kan lita på.

Innan de träffades hade hon intrycket av att han skulle visa sig vara en stel affärskille, men Mike visade sig i stället vara allt hon letat efter.

Annons
Skärmavbild-2015-06-15-kl.-09.01.51
Det var kärlek vid första ögonkastet. Via: Ellens blogg

Japp, folks, jag är kär. Och jag blir det mer och mer för varje dag. <3 Mike Radoor, du har mitt hjärta“, skriver hon.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons