Anna Skippers feta grekiska bröllop: "Det blev ett gammeldags torgbröllop"

Anna Skippers feta grekiska bröllop: "Det blev ett gammeldags torgbröllop"

Ett traditionellt grekiskt bröllop i Gudfadern-anda. Anna Skipper sa ja till sin Bob på "Mamma mia"-ön.

Anna Skipper, 47, och den holländska affärsmannen Bob Evertse, 49, var länge vänner innan det sa klick. Onsdagen den tredje juni vigdes de på den grekiska ön Skopelos känd från bland annat filmen ”Mamma mia”.

– Det känns helt fantastiskt, berättar hon för tidningen Hänt i Veckan.

Paret hade bjudit in 40 av sina närmsta vänner och släktingar att njuta av ö-livet tillsammans med dem.

– Vi var nere en vecka, lördag till lördag. Vi har badat, åkt på utflykter, hunnit umgås. Annars blir det så kort. Ön är så vacker, som ett Grekland för 40 år sedan.

Anna Skipper är nygift och kär! Foto: All Over Press

Anna Skipper är nygift och kär! Foto: Privat

Eftersom makarna inte är grekisk-ortodoxa vigdes de utanför ett av kapellen och sedan följde en fest som hämtad ur en film

– Det var ett grekiskt traditionellt bröllop med grekiska kronor på huvudet, grekisk mat, grekiska danser och grekisk musik. Vi hade grekiska musiker från Aten och även svenska. Det var fantastiskt. Det blev ett gammeldags torgbröllop. Tänk dig ett italienskt Gudfadern-bröllop, så var det.

De sa "ja" på Mamma Mia-ön. Foto: Privat

De sa “ja” på Mamma Mia-ön. Foto: Privat

Anna bar en klassisk vit axelbandslös klänning med spets som hon hade köpt i USA och toppade med en romantisk håruppsättning som en av bröllopsgästerna stod för. Hon hade medvetet köpt klänningen en storlek för liten.

– Jag höll en kurs på ön precis före bröllopet och alla var så härliga och positiva och tränade verkligen hårt. Sen behövde ju även jag komma i brudklänningen och det kan nog ha sporrat dem än mer, säger hon med ett skratt.

Ett bröllop i sann grekisk anda! Foto: Privat

Ett bröllop i sann grekisk anda! Foto: Privat

Anna flyttade till kärleken i Amsterdam 2012 där hon i dag driver en delikatessbutik, håller matlagningskurser och även arrangerar hälsoresor. Den som har saknat henne i tv-rutan kan komma att få se henne framöver.

– Kanske, men ingenting är klart än, säger hon hemlighetsfullt.

Anna var tidigare gift med Olof Skipper, 60, som hon skilde sig från efter 16 år 2012. Skilsmässan följdes av en rättsprocess som Anna till slut vann.

Andra läser också:

Hennes egendesignade balklänning tar internet med storm

11 gånger Ikea fick er att vilja göra slut

Här visar LeBron James snoppen i direktsändning – nu kan kanalen få böta

FRÅN FÖRSTASIDAN