TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellens glädjebesked: "Stor sten som släpper från mitt hjärta"

04 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Grattis Ellen Bergström! Efter uppbrottet från pojkvännen Mike Radoor har "Let's dance"-profilen nu köpt sin första, egna lägenhet.
Annons

Så sent som i går, måndag, skulle “Let’s dance”-stjärnan Ellen Bergström, 27, ha flyttat ihop med ex-pojkvännen Mike Radoor, 30. Men för drygt en månad sedan tog förhållandet slut. Paret var tillsammans i 1,5 år och hade precis köpt en lyxig drömlägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm tillsammans, som de aldrig hann flytta in i. På Instagram skrev Ellen också att hon de närmaste fyra veckorna ska få bo hemma hos en kompis, men att hon därefter är bostadslös.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu har lyckan vänt. Bara ett dygn senare har Ellen Bergström nämligen köpt sin första, egna lägenhet. I morse var hon hos mäklaren och skrev på papperna – och nu är lägenheten hennes.

– Det känns som en stor sten som släpper från mitt hjärta! Ovissheten finns inte kvar, ett mål att se fram emot. Tjena tryggheten här kommer jag, säger Ellen till Hänt.se.

Lägenheten är en ljus och och öppen bostadsrätt i Stockholm, som Ellen får flytta in i om drygt en månad. På Instagram visar “Let’s dance”-profilen upp den första bilden på sitt nya hem.

“Livet vänder fort! Det här blir min lägenhet den 8:e maj!!! Skrivit avtal! Så glad!!”, skriver hon.

Ellen Bergström tävlar i “Let’s dance” 2017 med danspartnern Jonatan Näslund. 

Grattis till lägenheten Ellen, önskar Hänt!

Foto: IBL, Instagram

Annons